Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Een 'kaskraker' om niet te missen: het overbekende verhaal van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Het is geen musical maar de spelers van Koninklijk Poppentoneel Festival doen je swingen en zingen. Na de voorstelling proppen ze in je handje een lekkere gezonde hap.
Zelfs al ken je het verhaal binnenste buiten, toch blijft dit mooie sprookje een unieke kans om misschien voor het eerst naar een poppenkast uitvoering ervan te komen.
Vergeet vooral niet te reserveren anders loop je kans om voor een uitverkochte zaal te staan.
Algemene info:
Met Pierke van Gent bezorgt dit gezelschap zijn trouwe schare fans bijna 70 jaar (!) jaar poppenspelplezier van de “hoogste plank”
Koninklijk Poppentoneel Festival is een traditioneel Gents poppentheater dat een vast programma aanbiedt tussen begin oktober en eind maart.
Het repertoire bestaat uit dromerige sprookjes, eigen werk, stukken uit de rijke Gentse poppenspelgeschiedenis en producties vol spanning en humor. Koninklijk Poppentoneel Festival tovert telkens weer een nieuw stuk uit zijn poppenzolder tevoorschijn. Deze telt meer dan 600 poppen, tientallen decorstukken en rekwisieten, allemaal eigen werk en handgemaakt !
Pierke van Gent en zijn vrienden trakteren het publiek op een portie onvervalste Gentse traditie. Hun fratsen hebben de tijd getrotseerd en blijven verrassend actueel. Het maakt zowaar deel uit van ons Cultureel erfgoed !
Het gezelschap wordt nog steeds door dezelfde familie gerund, van vader op zoon, op kleinkind, de nieuwe generatie laat een frisse wind waaien.
Parochiaal Centrum
Ledebergplein 21
9050 Ledeberg
6€ - mindervaliden 5€ - Uitpas kansentarief via Uitbureau - geen genummerde plaatsen
van 3 tot 12 jaar

Zondag: van 15:00 tot 16:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Doornroosje
( 27 november - Ledeberg)
Sinterklaasgebeuren - Sinterklaas en de tovermijter
( 4 december - Ledeberg)
Sinterklaasfeest Teledienst Ninove
( 2 december - Ninove)
Kapitein Winokio met 'Hallo Aarde ! (3+)'
( 27 november - Kortrijk)
Tal en Thee met 'Wars (5+)'
( 11 december - Kortrijk)