Stoffen Spektakel

De grootste stoffenbeurs van BelgiŽ, komt ook dit najaar weer naar de Oktoberhallen in Wieze. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alles op het stoffen gebied kunt u hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren om uw spullen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er op zoín evenement stoffendealers uit heel Nederland, BelgiŽ, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zoín groot aanbod zult u nergens anders vinden !

Op het Stoffen Spektakel wordt er door een regionale Bernina naaimachine dealer gedemonstreerd hoe u het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste machines. Modevakscholen zijn soms aanwezig, om u te tonen hoe u nog beter uzelf kunt scholen in het verwerken van kleding.

De toegang naar het Stoffen Spektakel is voor iedereen toegankelijk. Tevens is op ieder Stoffen Spektakel de toegang geheel gratis.

Het kan, om wat voor reden dan ook, zijn dat een Stoffen Spektakel (vlak van tevoren) wordt afgelast. Controleer daarom voordat u afreist, altijd op de website of de Facebookpagina van Stoffen Spektakel voor veranderingen.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.stoffenspektakel.nl.
Waar :
Oktoberhallen
Schrovestraat 22a
9280 Wieze
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.stoffenspektakel.nl
Toegevoegd door :
Johan Seymoens
accessibility

Zondag: van 10:00 tot 17:00

29 septemberNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

4de Baliolis Quiz
( 27 april - Denderbelle)
Davidsfonds Quiz
( 27 april - Moorsel)
Escape games
(Aalst)
Vr 4D gaming
(Aalst)
City Light Run Aalst
( 26 april - Aalst)