Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Stupid Cupid singles SmartParty (Cafe Local) - Valentine

It's party time !
Een heleboel singles, dansbare muziek, een knallerlocatie en handige tools om een gesprekje aan te knopen met je favoriete singles. Dat is het concept bij SmartVibes en ook exact wat je deze keer te wachten staat.

Deze SmartParty valt op Valentijn: Heeft cupido jou dit jaar overgeslagen ? Dan ontmoet je deze avond heel wat nieuwe boeiende singles !

Need to know information
Singles only !
Single, en zin in een feestje ? Check ! Je voldoet aan alle criteria.
Van ot houden we een rustige drink waar je met wat achtergrondmuziek vlot babbels kunt aangaan. Vanaf bouwt dj Fré op tot een stevig feestje !

When ?
Valentijnsdag: Vrijdag 14 februari
Deuren open om 0. Deuren sluiten om 04:00

Place-to-be
Café Local, Waalse Kaai Antwerpen.
Parking voor de deur

Tickets
19,00 Eur pp. (Inbegrepen: Welkomstdrankje, toegang, gebruik slotjes/sleutels). In voorverkoop via deze SmartVibes.be website, maar be fast or be sorry: Beperkte plaatsen beschikbaar !
Tickets afdrukken ? Niet nodig ! Je naam verschijnt na reservatie automatisch op de gastenlijst. Het is daarom niet mogelijk om aangekochte tickets door te verkopen. Wil je toch iemand in jouw plaats laten komen, neem dan even contact met ons op via (tot ken voor het evenement zijn naamswijzigingen mogelijk).

Dresscode
T-shirts, afgesleten broeken en sportschoenen laat je wel best in je kleerkast. Dames komen elegant en heren in stijl.

Slotjes & sleuteltjes ?
Natuurlijk brengen we onze superpraktische slotjes en sleuteltjes mee. Dat zijn namelijk handige gespreksstarters en stilaan het handelsmerk van onze SmartDrinks en Smartparty's. Hoe het werkt ? Bij aankomst krijgen de dames een slotje (en een reservesleuteltje om het weer los te krijgen bij vertrek) overhandigd dat ze ergens zichtbaar op hun party outfit of handtas kunnen bevestigen. De heren krijgen enkel een sleuteltje. Aan jou om zoveel mogelijk combinaties uit te proberen en te ontdekken of het "klikt". Je zal niet alle slotjes kunnen kraken, maar een fijne babbel heb je sowieso. Krijg je een slotje open, dan mag je deze voor een Win For Life komen inwisselen.
Waar :
Café Local
Waalsekaai 25
2000 Antwerpen
Tarief :
19
Publiek :
van 21 tot 65 jaar
Internet :
https://www.smartvibes.be/nl/14-02-stupid-cupid-antwerpen-50

Vrijdag om 20:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!