Tapas schaaltjes maken in keramiek

We maken ngwerpige en erkante schaaltjes in keramiek. Zo ontspannend en rustgevend en je hebt een mooie en unieke serie potjes als resultaat, je zal ze ongetwijfeld nog heel lang gebruiken voor je tapasavonden, maar ook om kleine spulletjes in op te bergen, als persoonlijk geschenkje voor iemand speciaal.... Wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt !

De potjes worden na het drogen een eerste maal in de oven geplaatst voor een "droogstook", nadien worden zij in de oven gebakken voor wat we noemen de "biscuitstook" waarbij de scherf gebakken wordt,

Nadien worden de potjes door mij geglazuurd en dan finaal in de oven geplaatst voor de glazuurbak. Wanneer dat allemaal achter de rug is zijn we ongeveer een 5 tot 6 weken verder en mag je van mij een telefoontje verwachten om de potjes te komen ophalen, altijd een heel leuk moment !

Alle materiaal ingebrepen plus de atelierruimte tijdens het drogen( 3weken), de droogstook in de keramiekoven, de ruwbakstook (960°C) en de glazuurstook op steengoedtemperatuur (1C) plus het aanbrengen van het glazuur door mij. Een bijzonder eonomische prijs dus :-)

Als er tijd over is kan er eventueel een extra schaaltje worden gemaakt tegen een meerprijs. Dit spreken we tijdens de workshop af.

Je kan best zorgen voor korte nagels aan je duimen.... ...anders is het iets moeilijker werken :-)
Happiness Creative
Liersesteenweg 35
2590 Berlaar
49
Vanaf 16 jaar

Dinsdag: van 19:00 tot 21:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!