The Colorist Orchestra & Gabriel Rios

The Colorist Orchestra her-kleurt telkens het universum van een bijzondere artiest. Deze keer verrichten ze hun grandioze muzikale dissectie op de songs van Gabriel Rios.


Initiatiefnemers en percussionisten Kobe Proesmans en Aarich Jespers duiken keer op keer onder in het repertoire van singer-songwriters waarmee ze een grote affiniteit voelen. Samen met hun invité transformeren en herarrangeren ze hun songs, met behulp van het typerende eigenzinnige en eclectische instrumentarium van het achtkoppige orkest. Niet minder dan onvergetelijk waren de samenwerkingen van The Colorist met Emiliana Torrini, Cibelle, Lisa Hannigan, Sumie Nagano en Howe Gelb.


The Colorist richt zijn pijlen nu op charismatisch wereldreiziger en leverancier van prachtig popmateriaal Gabriel Rios. Laverend tussen Puerto Rico, Gent, New York en Amsterdam, gaat deze muzikale duizendpoot steevast op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met Rios’ unieke stem en vertelkracht als songschrijver als vertrekpunt, is het alvast reikhalzend uitkijken naar deze avontuurlijke samenwerking.support: Keto

hypnotiserend, lo-fi en innemend: Keto, alias van de Britse Leah Anderson, zweeft met haar rauwe fluistersongs tussen minimal en 21ste-eeuwse folk. Met debuutplaat ‘Blackened Pool’ (2018) levert ze een selectie ongepolijste parels met intense lyrics af, waarbij ze je meeneemt naar hogere sferen waar ook Karen Dalton of Aldous Harding thuishoren.
Waar :
De Spil
Hippoliet Spilleboutdreef 1
8800 Roeselare
Telefoonnummer :
051/265700
Tarief :
basis € 28 - abo/reductie € 26 - VTP: € 14
Publiek :
Vanaf 3 jaar
Internet :
http://www.despil.be
Toegevoegd door :
De Spil De Spil
accessibility

Maandag: van 20:00 tot 22:00

3 februariNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Novastar(Solo) // Geike voorprogramma
( 31 januari - Roeselare)
Belle Perez
( 29 januari - Kortrijk)
Sophia Ammann plays Leonard Cohen
( 9 februari - Sint-Pieters-Kapelle)
Preselectie Humo's Rock Rally
( 8 februari - Sint-Andries)
Praga Khan Theatertour - Khantasia
( 8 februari - Herzele)