The Greatest Switch: The Party

Studio Brussel is terug met The Greatest Switch. Vanaf vrijdag 18 oktober om 18:00 hoor je ur lang de beste dance classics. De afterparty van de lijst is er op zaterdag 19 oktober om 0 in eventhal Radar in Lokeren. De rijke elektronische muziekgeschiedenis van het gebouw – Radar is de plaats waar de iconische danstempel ‘Cherry Moon’ ooit geschiedenis schreef – is de perfecte match met The Greatest Switch Party !

Niemand minder dan de Amerikaanse producer, Felix Da Housecat, staat aan het hoofd van de line-up. We kennen deze housepionier en bedenker van enkele tijdloze dance classics en voornamelijk van het nummer ‘Sinnerman’ dat hij samen met Nina Simone uitbracht. Ook The Confetti’s tekenen present en zullen op 19 oktober een live set brengen. Deze Belgische new-beat-muziekgroep maakte zichzelf onsterfelijk met het nummer ‘The Sound Of C’.

Het programma wordt aangevuld met het fidget electro-duo, Sound Of Stereo. Ze werden ontdekt door Tmf en StuBru en niet veel later werden hun nummers door Crookers, Lee Mortimer, The Bloody Beetroots en nog veel meer gedraaid. Hun voornaamste releases zijn ‘Rhino, ‘Supah Dupah’ en ‘Heads Up !’. Daarnaast is ook dj Ghost van de partij. De voormalig Cherry Moon-resident en label eigenaar van ‘Ghoststyle’, weet meer dan wie ook hoe je een dansvloer moet laten ontploffen. Youri Parker, die vanaf 1995 ook resident van Cherry Moon was en die gekend is van zijn eigen productie ‘Acid Dream’, zal de 19e van de partij zijn. dj Licious, eigenaar van het platenlabel ‘SHOMI’ en de eerste Belg die superster Avicii mocht remixen met ‘Lonely Together’, vult het rijtje aan.

Geen Greatest Switch Party zonder de StuBru-bezieler en StuBru-programmamaker uiteraard. Presentator Jeroen Delodder en gangmaker Jan van Biesen brengen elk een eersterangs Dj-Set gevuld met de voornaamste klassiekers uit de dance geschiedenis.

Line-Up
main Room: the rave
Felix Da Housecat
The Confetti's Live
Sound Of Stereo
Youri Parker
Dj Ghost
Jeroen Delodder

Second Room: the club
Dj Licious
Jan Van Biesen

Tickets
prijs: €18 excl. service kosten
Tickets beschikbaar in alle Brooklyn- en Fnac-shops
Online via www.thegreatestswitch.be

Meer Info
luister naar The Greatest Switch: 18 okt — 18:00 - 19 okt — 18:00
Kom naar The Greatest Switch Party: 19 okt — 0 – 06:00
Adres: Radar - Gentse Steenweg 144 - 9160 Lokeren
Waar :
Radar
Gentse Steenweg 144
9160 Lokeren
Tarief :
€18
Publiek :
Vanaf 16 jaar
Internet :
http://www.thegreatestswitch.be
accessibility

Zaterdag om 23:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Schaak club
( 2 juni - Aalst)
Antwerpse Spookwandeling
( 30 mei - Antwerpen)
Antwerpse Spookwandeling
( 6 juni - Antwerpen)
Antwerpse Spookwandeling
( 13 juni - Antwerpen)
Pilarenbijters Wonderbaarlijke vertellingen over de (schijn)heiligen van 't stad
( 12 juni - Antwerpen)