The Ocean - Psychonaut - Hypno5e - Pg. Lost - Uitgesteld

The Ocean

The Ocean wordt twee decennia geleden opgericht door gitarist en componist Robin Staps in Berlijn en dankt zijn naam aan de verlaten fabriek slash opnamestudio Oceanland. Na verschillende zelfgeproduceerde demo's en een paar optredens uit te brengen, tekenen de heren bij het Make My Day Records-label en groeit de band uit tot een van de meest verwoestende live-bands in de metalscene. Energieke, epische en verwoestende concerten volgden op festivals als het Hellfest, de Wacken, de Resurrection of de Summer Breeze. De groep ging verder toeren met onder meer Opeth, Mastodon, Mono, Cult Of Luna, The Dillinger Escape Plan, Anathema, Between The Buried And Me en Devin Townsend. Afspraak in de Orangerie voor een krachtig, spannend en een catharsis opwekkend concert.

HYPNO5E

Hypno5e, pioniers van de filmische metal, zijn terug met een vijfde album 'A distant (dark) source'! Daarop verdiepen de muzikanten zich verder in de wereld en filosofie die ze op hun eerdere platen al wisten neer te zetten. Zo is 'A distant (dark) source' nog gewelddadiger en rauwer, maar tegelijk ook poëtischer en lyrischer. De heren uit Montpellier hebben intussen al meer dan 400 concerten over de hele wereld op hun actief en speelden intussen al met onder meer Gojira, The Dillinger Escape Plan en Meshuggah.

PG. Lost

pg. Lost specialiseert zich in instrumentale metal, post-rock en experimenteel. Met Mattias Bhatt en Gustav Almberg op gitaar, Martin Hjertstedt op drums en Kristian Karlsson op bas maken ze muziek naar het voorbeeld van Explosions in The Sky en God Is An Astronaut.
Le Botanique
Koningsstraat 236
1000 Brussel
Reserveren is niet nodig
TICKET 23.5€ PREVENTE 20.5€ BOTACARTE 17.5€
Vanaf 15 jaar

Zondag: van 18:30 tot 23:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Annie Cordy - gratis hommageconcert
( 22 mei - Koekelberg)
Gospel concert
( 22 mei - Wezembeek-Oppem)
Made in the 80's
( 21 mei - Steenokkerzeel)
Country & line dance met live optreden van Conny Lee & Regi
( 22 mei - Dendermonde)
Ronnyhuana x Bino Beats
( 21 mei - Lier)