The work of Byron Katie-dagworkshop

Hoe zou je leven er uit zien zonder beperkende gedachten ?

Met The Work van Byron Katie onderzoek je hoe je jezelf kunt bevrijden uit de grip van beperkende zelf-oordelen en andere pijnlijke gedachten die je hebt over jezelf, de ander en de wereld. De bevrijdende werking van The Work gaat niet over het elimineren of anderszins “niet meer hebben” van bepaalde gedachten. De bevrijding zit hem in het feit dat als de grond onder een beperkend geloofssysteem wegvalt, het geen grip meer op je heeft – het bepaalt je niet meer. Er is dan direct een opening van mind. En open mind... open hart.

Deze introductie workshop biedt je bij de start van ochtend- en middagdeel een kort programma van zacht energetisch lichaamswerk en bewegingsmeditatie om te ankeren, ontspannen in je lichaam en om je mind te helpen stiller te worden.
Daarna krijg je uitleg over de praktische aspecten van The Work (de 'techniek') en ga je ermee aan de slag, op jezelf, in tweetallen en soms in de groep, aan de hand van korte opdrachten.
Bedoeling is dat je na deze dag een goed beeld hebt van wat het werken met de methodiek inhoudt. Mocht je geïnspireerd raken om er nog meer de diepte mee in te gaan dan is wellicht een jaartraining iets voor jou.
Oost West Centrum Vzw
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 1
60
Vanaf 18 jaar

Vrijdag: van 10:00 tot 16:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Groeigroep voor jongeren
(Van 20 mei 2019 tot 23 december 2019 - Deurne)
Ecstatic soul connection
(Mortsel)
Online mindfulness training
(Van 2 mei tot 27 juni - Lint)
Vreugdevol manifesteren (2-daagse)
( 25 juni - Sint-Katelijne-Waver)
Reis naar je krachtdier
( 24 juni - Sint-Niklaas)