Toonmoment flamencoworkshop Jaleos

Op het einde van een workshop krijgen cursisten de kans om voor publiek te tonen wat ze geleerd hebben. Toegang is gratis.
(Beginuur bij benadering)

Tamara Dewispelaere gaf twee dagen les over jaleos, het typische handgeklap en de aanmoedigende uitroepen tijdens flamenco-uitvoeringen.

Tamara Dewispelaere kwam al op jonge leeftijd in de ban van de dans. Via ballet en andere dansstijlen maakte ze kennis met flamenco en verloor haar hart. Dat volgde ze naar de Madrileense school Amor de dios, naar Sevilla en naar Jerez de la Frontera, om zich volledig te wijden aan de flamencocultuur.

Ze danst in verschillende producties met gerenommeerde artiesten in binnen- en buitenland. Ze maakte deel uit van het straattheatergezelschap La Guardia Flamenca en heeft haar eigen dansschool Lunar in Antwerpen. In haar lessen en workshops besteedt ze de nodige aandacht aan techniek maar legt ze persoonlijke accenten door haar visie op expressie en dansbeleving. Waarbij ze belang hecht aan de verbinding van de dans met de zang en de muziekstructuren.
Waar :
Danshuis Volmolen
Volmolenstraat 11
3680 Opoeteren
Tarief :
Gratis
Publiek :
Vanaf 16 jaar
Internet :
https://danshuis-volmolen.business.site
accessibility

Zondag: van 17:00 tot 17:15

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!