Trappist in elk seizoen

We verzamelen op de parking van café Trappisten om daar stipt om 13.30 uur onder begeleiding van een gids te kunnen vertrekken met een wandeling in de omgeving van de abdij.
Om 13.50 staan we voor de poort van de abdijkerk om daar even later een kort stil moment “De Nonen” mee te beleven in de abdijkerk. Hierna wandelen we verder in de omgeving van de abdij waarbij er info wordt verschaft over de omgeving, ontstaan, historie en leven en werk in abdij, brouwerij en boerderij. Tijdens de wandeling passeren we ook langs enkele minder gekende maar toch wel verrassende locaties in de omgeving van de abdij en stappen we nog wel binnen in domeinen en locaties in de buurt om dan terug richting café Trappisten te wandelen waar er nog naar beelden en een film kan gekeken worden van leven en werk in abdij, brouwerij en boerderij terwijl je kan genieten van een Westmalle tripel of trappist.
Einde van deze activiteit zal omstreeks 17.00 uur zijn waarna u nog, indien u het wenst, verder kan blijven genieten van de lekkere dingen die in de abdij gemaakt worden.
De kostprijs bedraagt 7.00 Euro p.p. waarbij een Westmalle tripel of trappist is inbegrepen.
info en reservatie:

.

Om te kunnen genieten van deze activiteit is het wel best om vooraf te reserveren
Waar :
Café Trappisten Antwerpsestenweg 487
Antwerpsesteenweg 487
2390 Westmalle
Tarief :
7.00 Euro
Publiek :
Vanaf 12 jaar
Internet :
http://www.trappisten.be
accessibility

Zaterdag: van 13:30 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!