Kruidenkenner en -verwerker Annick Mahieu, geeft ons een boeiende uiteenzetting over de wondere wereld van vinaigrette, kruidenolie en kruidenazijn. Je zal er ook van een aantal van haar zelfgemaakte proevertjes kunnen genieten. Een warme en aangename zomer zorgde voor een overvloed aan kruiden in je tuin.
Wil je een verfijnde smaak toevoegen aan je bereide schotels ? Verwen jezelf met een zelfgemaakte vinaigrette, kruidenolie of kruidenazijn. Vinaigrette wordt gemaakt met verse gedroogde kruiden en kan warm of koud opgediend worden om onmiddellijk te gebruiken of om te bewaren. Je gebruikt ze bij vis, vlees en allerlei groenten. Walnotenolie, slaolie en vele andere combinaties met varianten van azijn en kruiden zullen je niet meer onbekend voorkomen na deze voordracht. Annick Mahieu maakt ons wegwijs hoe smaken te combineren, hoe alles op een correcte manier te maken, te gebruiken en te bewaren. De verleidelijke en gevarieerde vinaigrettes zijn de finishing Touch voor al uw gerechten.