Tweedehands boekenmarkt

In het unieke en authentieke kader van de Doorlaerboekenhoeve vindt voor de tiende keer een tweedehands boekenmarkt plaats. Zowel recente als antieke boeken van verschillende genres. Je kan ook zelf boeken verkopen na het reserveren van een standplaats.

Kinderanimatie voor de allerkleinsten met de leesfee om 11.30 u. en een optreden van de M-city Ramblers op ons terras in de namiddag. Volledig gratis.

Romans, thrillers, kinderboeken, strips, schoolboeken, hobbyboeken, reisgidsen, enz.. We hopen je alles te kunnen aanbieden. Ook aan de liefhebbers van oude boeken hebben we gedacht ! Ook cd's, dvd's, games en gezelschapsspelletjes kunnen erbij ! Interesse om te verkopen ? Boek dan je plaats voor 10 augustus. Het startgeld bedraagt € 3 + huur van je plaatsje = 1 meter voor 1 euro, ter voor ro, 3 meter voor 3 euro, enz. Twee drankbonnetjes zijn inbegrepen. (Tafels aan € 1 /meter) Reserveren via (opgelet ! 1 'k') of via 03 886 61 48. De dag zelf kan je opstellen vanaf 9 uur (er is parking in de buurt)

Een boekenliefhebber ? Kom dan zeker langs ! Tussen het boeken kiezen door kan je genieten van een drankje of een stukje taart aan zeer democratische prijzen.

Dit evenement richt zich tot particulieren en is geen rommelmarkt !
Aantal kramen :
35
Waar :
Doorlaerhoeve
Ten Doorn 9
2801 Heffen
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
https://www.facebook.com/doorlaerboekenhoeve/
accessibility

Zondag: van 9:30 tot 16:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!