Vacation+anthechaos (FR)

PrivÉ Parkeerplaats Voor Het Concert
Koop je Tickets
https://my.weezevent.com/vacation-anthechaos-fr

De rock van Charleroi, met en door Vacation, is een lang liefdesverhaal, maar vertegenwoordigde niet altijd de lange kalme rivier waarvan de band droomde. Sinds 1969 een pittig, warm en krachtig geluid, van blues tot rock, met ups en downs, moeilijke periodes van wachten of vernieuwen. Laten we het ook hebben over de sterfgevallen, in de loop van de tijd, van opmerkelijke teamleden en nieuwe muzikanten en huidige sprekers in de groep. Want als je goed rekent, heeft Vacation inmiddels meer dan 50 jaar op de teller staan. Dit absolute record in de geschiedenis van de Belgische rock zet ze opnieuw in de schijnwerpers met een nieuw opus. Ze kondigen het luid en duidelijk aan, over heuvel en dal: “Stay Online”!

Antechaos is een groep uit Lorraine, gevormd in tijdens de opsluiting, en bestaande uit Nicolas Pelissier (ex-SEYMINHOL) op gitaar en keyboards, Laurent Fabisz (ex-KRYZEES) op zang, Chris Billon-Laroute (ex-SEYMINHOL) op bas, Dom Calastretti op drums en Max Boriolo (van Fourth Circle) op gitaar.

De groep evolueert in het melodieuze hardrockgenre gezongen in het Frans waarvan de invloeden meervoudig zijn (TRUST, MÖTLEY CrÜe, Sixx Am…), en haar leden hebben een stevige podiumervaring door zeer opmerkelijke passages (HELLFEST), maar ook in de studio. de opnames van verschillende albums elk in hun vorige groepen.
Mj Acj la Broc
Avenue Des Alliés ,2
6000 Charleroi
Reserveren is niet nodig
12 € VOORVERKOOP 9 €
Elk type publiek

Zaterdag: van 18:30 tot 23:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Finale Concours Circuit
( 9 december - Brussel)
Duckwrth - Gawd
( 12 december - Sint-Joost-ten-Node)
Makala
( 10 december - Sint-Joost-ten-Node)
Limsa d'Aulnay - LeWart - Vridik - Narko T
( 10 december - Sint-Joost-ten-Node)
Multicultueel Concert
( 10 december - Schaarbeek)