Veilig op kot ! | Zelfverdediging voor studenten

Zelfverdediging Voor Studenten
veilig op Kot !

ga veilig op kot met de cursus zelfverdediging voor studenten. Wat een fijne tijd op kot gaan ! Een moment waarop je alleen de stad in trekt.

Een periode waarin je naast het studeren ook tijd spendeert aan hobby’s en uitgaan. Vaak alleen op verplaatsing van campus naar je kot of uitgaan in de late uurtjes ? Voel je je ook wel eens wantrouwig bij het alleen de deur uit gaan ? Sommige studenten trekken naar onbekende bestemmingen voor hun uitwisselingsproject. Wees voorbereid en getraind.

Bij Devotion leer je jezelf kennen en kom je te weten hoe je reageert in stressituaties. Leer met deze cursus zelfverdediging om situaties in te schatten, signalen te herkennen, risico’s te beperken en uw veiligheid te verhogen met als basis Krav Maga.
Tijdens deze lessen leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om jezelf te beschermen. We behandelen enkele thema’s zoals afgeven van bezit bij een overval (gsm, geld, laptop,..), stalking, seksuele intimidatie, drank spiking en we stellen samen de noodfunctie van je smartphone in.

We hebben ook aandacht voor het bewust worden van je omgeving (scanning) en we leren je zelfverdedigingstechnieken in geval van nood.

De lessen zijn opgebouwd met als basis krav maga volgens het Kiss principe (Keep it Safe and Simple) Elke training hebben we nieuwe situaties, scenario’s en/of wapens.

De cursussen zelfverdediging bij Devotion zijn realistisch en efficiënt om te gebruiken op straat, krav maga is geen gevechtssport maar een verdedigingssysteem. De technieken worden telkens teruggekoppeld aan wettige (zelf)verdediging.

VOOR Wie
studenten, zowel meisjes als jongens tussen 16 en aar met verschillende maten en conditie worden aangemoedigd om deel te nemen.

INSTRUCTEUR
Devolder Jurgen | Self Defense Instructeur 3de dan Krav Maga
specialist geweldsbeheersing & Schietinstructeur bij de politie.

PRIJS
€80/cursus 8h

WANNEER & Data
4 daagse cursus, telkens r/dag : bekijk onze event kalender op de website.
https://devotion-center.com/tactical-defence-center/training-op-maat/veilig-op-kot-zelfverdediging-studenten
Devotion Education & Training Center
Bergeikenstraat 15a
8800 Rumbeke
€80
van 16 tot 25 jaar

Maandag: van 10:00 tot 12:00
Dinsdag: van 10:00 tot 12:00
Woensdag: van 10:00 tot 12:00
Donderdag: van 10:00 tot 12:00
Vrijdag: van 10:00 tot 12:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!