Voltage Festival

Voltage Festival maakt langverwachte line-up voor 5e editie bekend

Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus is het al raven wat de klok slaat op de Transfo site in Zwevegem. Voltage Festival viert er zijn 5e verjaardag met een line-up om ù tegen te zeggen. Met onder meer Ben Klock, Fjaak, Oscar Mulero en Rebekah op de affiche, belooft het de grootste editie ooit te worden.
Staat raven op een oude, verlaten, industriële elektriciteitscentrale op jouw bucketlist ? Dan is Voltage Festival in Zwevegem op 10 en 11 augustus de place to be voor jou ! Na vier daverende edities is Voltage Festival niet meer weg te denken uit de (inter)nationale elektronische underground scene. In braken ze alle persoonlijke records met maar liefst 53 artiesten op de affiche en 6000 bezoekers. Voor hun houten jubileum doen ze er nog een schepje bovenop, de organisatie wist namelijk enkele van de grootste techno kleppers ter wereld te strikken.
Aan het hoofd van de affiche prijkt niemand minder dan ‘Klockworks’ labelbaas en ‘Berghain-resident’, Ben Klock. Deze techno-goeroe is een van de meest gevraagde producers aller tijden. Zijn loeiharde techno sound wordt ondersteund door de ruwe en harde stijl van Dax J. De labeleigenaar van het gerenommeerde ‘Monnom Black’ ontwikkelde een unieke sound die zal gesmaakt worden bij de Voltage Festival-fans. Meer techno tunes worden voorzien door alias-man en ‘TERNESC’ labelbaas, Jamie Roberts, meer bekend als (onder andere) Blawan.
Op de line-up zien we niet minder dan 8 live sets gepland. Gebracht door het befaamde Berlijnse duo Fjaak, het Engelse, vrouwelijke geweld Rebekah, het duo Cassegrain, de Italiaanse ambient-lover Luigi Tozzi, de mysterieuze Cleric, het gerespecteerde duo Orphx, de Belgische labeloprichter van ‘SIWEI Recording’, Siwei én een van de beste Belgische techno exportproducten, Linear Straight.
De affiche wordt verder aangevuld met prominente figuren uit de techno scene, zoals de Fransman I Hate Models, de Spaanse labelbaas van ‘PoleGroup’, Oscar Mulero, de Italiaanse producer Lucy, de oprichter van ‘Rave or Die’, Umwelt, het opkomend Duits talent Fadi Mohem, oprichter van ‘Taapion Records’, Shlømo, de Duitse producer Thomas P. Heckmann, de vrouwelijke ‘Jasna1’-resident Dj, Vtss, de toonaangevende Japanse producer Wata Igarashi, de Libanese Nur Jaber, het Franse opkomend talent Hadone en labeleigenaar van ‘OAKS imprint’, Cadency aka Hector Oaks.
Zoals elk jaar is er op Voltage Festival plaats voor nationaal én lokaal talent, zoals onze nationale techno trots, Border One. Onder meer Kozzmozz-residents Spacid en Kr ! z, Voltage Festival-oprichter Parallel Circuit, Rimbu-oprichter Twan, Stygian’s River-oprichter Takkar, Kompass-oprichter Massimo Mephisto mogen hun mixtalent tentoonstellen op 10 en 11 augustus.
We mogen dan misschien geen glazen bol hebben, maar 1 ding kunnen we alvast voorspellen: op 10 en 11 augustus gaan we met z’n allen Bikkelhard Raven !
Waar :
Transfo
Blokellestraat 113b
8550 Zwevegem
Tarief :
Dagticket zaterdag: €55; Dagticket zondag: €55; Combi ticket: €89
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=128158&point_of_sa
accessibility

Zaterdag om 12:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Retro Empire 2020
( 8 februari - Waregem)
Chanoirs (B/F) X Recyclart : Lostsoundbytes + Techno Thriller Live + Israfil + L
( 1e februari - Sint-Jans-Molenbeek)
Exit 54: Leefwerk Benefit
( 7 februari - Sint-Jans-Molenbeek)
Fuse presents: Nightflight Records
( 14 februari - Brussel)
Rampage : Hip hop, Trap and Rnb night with dj Dutam
( 14 februari - Bruxelles)