Wereld Cuisine | Poolse zuurkool

 
Het Atelier 34zéro kondigt met genoegen de terugkeer van de proeverijen van de wereldkeuken aan. Wij nodigen u uit om op anuari vanaf 1 bij ons te zijn.
Deze eerste editie van zal gewijd zijn aan Poolse zuurkool, bekend als "bigos". Poolse zuurkool concurreert in geen enkel opzicht met zijn Elzasser neef. In ons geval getuigt het van onze interculturaliteit en onze belangstelling voor kool!
Er worden twee diensten aangeboden: een eerste 's middags (1 tot 15.00 uur) en een tweede 's avonds (19.00 tot 0 uur), voor de unieke prijs van (dranken niet inbegrepen).
Tegen een meerprijs kan het gerecht vergezeld gaan van Belgische katholieke bieren en Poolse sappen, bieren en wodka's.

Reserveren verplicht via :

0030)33. 06

We kijken ernaar uit u daar te zien!
Atelier 34zero Muzeum
334 Drève de Rivieren
1090 Jette
22, 00
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Vrij bezetting van de Jesse Owens athetiekbaan
(Van 17 april 2022 tot 30 november 2022 - Anderlecht)
Wijnproeven en lessen : een leuke activiteit in het Frans.
(Ukkel)
🎤 Durf te Zingen! Vermaak je terwijl je je zangtechniek ontwikkelt!
(Schaarbeek)
African percussion class (djembé and douns, Guinea)
(Van 4 september 2023 tot 24 juni 2024 - Sint-Joost-ten-Node)
West African songs workshop
(Van 5 september 2023 tot 25 juni 2024 - Sint-Joost-ten-Node)