Whos afraid of Virginia Woolf ? Wolf Wolf

Voorstellingen Whos afraid Virginia Woolf Wolf Wolf
Je kent het verhaal van Whos afraid of Virginia Woolf ? waarschijnlijk wel: George en Martha leven thuis hun diepste frustraties op elkaar uit en slepen hun nachtelijke gasten mee in een destructief psychologisch spel. Imke Mol, Naomi van der Horst, Mitch Van Landeghem en Flor Vanseveren (WOLF Wolf) waagden zich aan dit stuk der stukken en rondden er samen hun opleiding aan de toneelschool in Gent mee af.

Hoe wring je je als jonge speler in de huid van een personage met een rijke geschiedenis ? Hoe breng je een moderne klassieker die al talrijke versies heeft gekend en door zowel amateur- als Hollywoodster werd opgevoerd ? Samen met hun personages gaan de spelers het gevecht aan met waarheid en schijn. Langzaamaan wordt iedereen de fictie ingezogen. Ook in deze uitvoering is n ding zeker: het belooft een lange afterparty tot het licht wordt. En niemand blijft gespaard.

Imke Mol, Naomi van der Horst, Mitch Van Landeghem en Flor Vanseveren speelden o.a. bij fc Bergman, Studio Orka, Hof van Eede, Malpertuis en het Kip. Samen vormen ze het nieuwe collectief Wolf Wolf. Ze proberen toneelrepertoire vanuit een liefde voor het spelen uit te diepen en tegelijkertijd toegankelijk te maken voor een breed publiek.

met Imke Mol, Naomi van der Horst, Mitch Van Landeghem en Flor Van Severen

---

Whos afraid of Virginia Woolf ? stond op Taz#2019, waar de voorstelling met de jongerenjuryprijs aan de haal ging n een eervolle vermelding van de Taz-Jury in ontvangst mocht nemen voor 'zoveel durf en acteervermogen'.

organisatie: Cultuurcentrum Mechelen
Arsenaal/lazarus
Hanswijkstraat 63
2800 Mechelen
Reserveren is aangeraden
16 (kortingen zie arsenaallazarus.be)
Vanaf 16 jaar
Kim De Ranter (28/04/2022)

Woensdag: van 20:15 tot 22:00
Donderdag: van 20:15 tot 22:00

Van 18 tot 19 mei

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Unieke items van verschillende professionele handelaars: antiek, curiosa, design
(Van 11 april 2022 tot 31 mei 2023 - Deurne)
Garageverkoop
( 21 mei - Deurne)
Rommelmarkt
( 22 mei - Kapellen)
Grote Garageverkoop Rosekapellewijk
( 22 mei - Borsbeek)
Wekelijkse / zondags rommelmarkt (van april tot september)
(Van 1e april tot 30 september - Retie)