Window

Op zondag uli speelt Window een concert aan 't Uilekot.
Window werd in juni opgericht uit twee overgebleven leden van CafeeBizar, Jari en Thierry. Jonge en frisse ideeŽn vertaalden zich in een rockende, poppy, en zelfs funky sound. Steviger dan voorheen maar nog steeds met invloeden van muziek van over de hele wereld. Ruben zorgt voor percussie en zang. Sinds januari is violist David een vaste waarde in de band. Frivole stukken en speelse loopjes tillen de muziek tot een hoger niveau. Het recentste lid Bieke tovert dan weer een mooi geheel van muzikale wisselwerkingen bij elkaar.

WindowÖ of hoe een band je door hun raam naar de wereld laat kijken. Ze bieden een andere kijk op muziek maar met zeer vertrouwde elementen: zeer herkenbaar en dansbaar, soms zacht, soms loeihard, maar steeds een tikkeltje mysterieus. De band brengt een mystieke en eigenwijze sound die kan worden thuisgebracht onder de noemers pop, indie en rock, maar ook liefhebbers van jazz, folk of funk zullen zich aangenaam verrast voelen.

Bandleden: Thierry Ferfers (gitaar), Ruben Tollet (drum, zang, lead), Jari Vanlaere (bas, backing), David van Ransbeeck (strijker, viool) en Bieke Maertens (zang, backing vocals).

Het cafť van 't Uilekot gaat open vanaf 15u en het concert gaat van start om 17u op het terras. Dit gratis concert kadert in het project 'Ook de afbreker bouw op' en heeft de steun van de Vlaamse Overheid.
Waar :
't Uilekot
Groenlaan 39
9550 Herzele
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://uilekot.org
accessibility

Zondag: van 17:00 tot 19:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Renan Luce - Koninklijk Circus
( 14 december - Brussel)
Corpulent ' Nirvana, revival '
(Van 17 oktober 2019 tot 2 april 2020 - Sint-Jans-Molenbeek)
Kersthappening Temse
( 15 december - Temse)
Pussy Kontrol
( 14 december - Antwerpen)
Zat van A Live
( 14 december - Borgerhout)