Wings and Wheels

Een internationale militaria beurs, ondertussen de grootste van Vlaanderen. Meer dan 400 beursstanden verspreid over een afstand van bieden verschillend militair getint materiaal te koop aan.
Meer dan 400 internationale deelnemers met militaire oldtimers van jeep tot tank verzamelen zich vanaf vrijdag op het evenement en staan zaterdag en zondag te bezichtigen voor het grote publiek.
Meer dan 600 internationale deelnemers, Re-enactors, met de nodige achtergrond decors, laten de geschiedenis herbeleven vanaf het ontstaan van BelgiŽ, Woi, Woii, Vietnam ... tot de hedendaagse soldatenwereld.
Het Wings gedeelte van het evenement biedt enkele te bezichtigen militaire vliegtuigen aan de grond maar vooral in de lucht overflights van warbirds en formatievluchten van de Victors.
Tal van bezitters van burger oldtimers (Mustang, Mg, Buick....) showen hun prachtige exemplaren via een drive in systeem, wat betekent dat de deelnemers een korting krijgen op de toegang tot het evenement mits toe te komen met hun oldtimer en hem te stationeren op de static parking.
Verschillende animaties zoals muziek en dans, omkleden in vintage clothing en naar het vintage kapsalon gaan, moeten het geheel compleet maken en het tot een echt familiefeest laten ontwikkelen in onze retro spiegeltent.
Aantal kramen :
450
Waar :
Ursel Airfield
Drongengoedweg
9910 Knesselare
Tarief :
10 Ä per persoon (15 Ä weekendticket) parking gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.wingsandwheels.be
accessibility

Zaterdag: van 9:00 tot 17:00
Zondag: van 9:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Outdoor minigolf
(Maldegem)
Recreatief of competitief petanque (6 verwarmde binnenpleinen)
(Van 12 oktober 2018 tot 19 december 2020 - Oedelem)
Boudewijn Seapark
(Sint-Michiels)
Cortex Escape Room
(Brugge)
Historium Brugge
(Brugge)