Winterdromen - Neretva Eindejaarsconcert

Winterdromen, dat is: glinsterende sneeuwvlokjes, een open haard, feeërieke lichtjes in de straten, een knus dekentje en natuurlijk… kerstmuziek ! Onze eindejaarsconcerten dompelen je dit jaar helemaal onder in een kerstsfeer. Muziek uit “The Polar Express” en “The Chronicles of Narnia” wekken winterse sprookjes tot leven, de typische kerstfilms “How the Grinch Stole Christmas” en “E.T.” brengen ons al helemaal in de gezellige familiesfeer. Van een witte kerst droomt iedereen, ook componisten. Van Gustav Holst voeren we “In the Bleak Midwinter” op, en ook “White Christmas” van Anderson staat op het programma. De echte kerstavond roepen we op met “Polonaise” uit de Kerstavondsuite van Rimsky-Korsakov en met “A Christmas Festival” van Anderson. Al helemaal in kerststemming ? Rep je naar onze ticketpagina ! We spelen op zaterdag 7 december (Lier) en zondag 8 december (Mechelen). De inkomsten van het concert op zondag gaan naar Chiro Libertus en J@M in Mechelen.

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig orkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziek–woord. Gedurende haar reeds 16-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks, wereldmuziek en meer.

Onze opvoering op zondag 8 december is een samenwerking met de Chiro Libertus en J@M. Zij zijn een enthousiaste Chiro in Mechelen, maar zij hebben dringend nieuwe lokalen nodig, en daarvoor zijn ze nog op zoek naar centjes. Ontdek in onderstaand filmpje alles over de bouw van de nieuwe lokalen. De inkomsten van het concert op zondag gaan naar de bouw van hun lokalen. Wil je helpen maar kan je het concert niet bijwonen ? Er zijn steuntickets beschikbaar aan €10, of ontdek hier hoe jij nog kan helpen.
vimeo.com
vimeo.com
chirolibertusgebouwen.tumblr.com
Waar :
Sint-Pieters-En-Pauluskerk
Veemarkt
2800 Mechelen
Tarief :
15
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.neretva.be/ticketverkoop.php

Zondag: van 14:30 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!