Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Workshop beeldhouwen met Zimbabwaanse beeldhouwers

Heb je zin om te leren beeldhouwen, of om je technieken te verfijnen ? Dat kan ! Voor de 17de maal komen de Zimbabwaanse beeldhouwers naar België om workshops beeldhouwen te geven !

De workshops duren gen (donderdag en vrijdag, of zaterdag en zondag). Je vindt alle data en info op onze website wereldbeeld.be

KAN Iedereen Meedoen Aan Een Workshop Beeldhouwen ?
ervaring is niet vereist; in de workshops zijn er altijd mensen zonder ervaring, mensen met een beetje ervaring en mensen die regelmatig beeldhouwen. De workshop staat ook open voor mensen van alle leeftijden. Bij de begeleiding en de keuze van de steen wordt rekening gehouden met het gene jullie verwachten van ons. Sommige cursisten willen hier en daar een woordje uitleg, andere cursisten vinden het al eens prettig dat een Zimbabwaanse beeldhouwer een moeilijk stuk weg hakt. We werken in groep, maar de begeleiding is wel individueel. De Zimbabwanen verdelen hun tijd over elke deelnemer.
Kun je even niet verder en zijn Julius en Cloppas met een andere cursist bezig ? Kijk dan eens naar de andere beeldhouwers, hun technieken, hun voortgang.. ook met je ogen kun je veel leren. Elke vraag kan gesteld worden. Is er iets dat niet naar wens verloopt ? Laat het mij of een van de lesgevers dan zsm weten. We zijn er om jullie te helpen en een fijne beeldhouwervaring te bezorgen. Het mooie aan een workshop beeldhouwen is dat je er volledig in opgaat; cursisten hebben me al dikwijls verteld dat ze hun kleine of grote problemen even vergeten en dat ze volledig tot rust komen.
Waar :
Wereldbeeld
Driegoten 71a
9220 Hamme
Tarief :
133 euro voor 2 dagen
Publiek :
Vanaf 10 jaar
Internet :
https://wereldbeeld.be/pages/workshop-beeldhouwen
accessibility

Maandag: van 9:00 tot 17:00
Zaterdag: van 9:00 tot 17:00
Zondag: van 9:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Goudsmid-voor-één-dag voor 2 personen
(Van 6 april 2019 tot 30 april 2020 - Sint-Niklaas)
Goudsmid-voor-één-dag
(Van 6 april 2019 tot 30 april 2020 - Sint-Niklaas)
Workshop keramiek schilderen
(Tisselt)
Brei- en haakcafé
(Wilrijk)
Workshop in creatieve technieken
(Nieuwerkerken)