Workshop duimpotjes maken in keramiek

Inschrijvingen via https://happinesscollection.be/c-4910305/workshops/

We maken 3 duimpotjes in keramiek, die je naar hartenlust kan gaan versieren. Zo ontspannend en rustgevend en je hebt een mooie en unieke serie potjes als resultaat.
Je zal ze ongetwijfeld nog heel lang gebruiken voor snoepjes, nootjes, chips, olijven, kleine spulletjes maar ook fier op tafel zetten voor borrelhapjes, tapas, een leuk en decoratief bloempotje voor een miniplantje... en zo veel meer ! De potjes zijn oven- en vaatwas bestendig en uiteraard ook voedselveilig

Wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt !

De potjes worden na het drogen een eerste maal in de oven geplaatst voor een "droogstook", nadien worden zij in de oven gebakken voor wat we noemen de "biscuitstook" of "ruwbak" waarbij de scherf gebakken wordt,

Nadien worden de potjes door mij geglazuurd en dan finaal in de oven geplaatst voor de glazuurbak. Wanneer dat allemaal achter de rug is zijn we ongeveer een 5 tot 6 weken verder en mag je van mij een telefoontje verwachten om de potjes te komen ophalen, altijd een heel leuk moment !

Alle materiaal inbegrepen plus de atelierruimte tijdens het drogen( 3weken), de droogstook in de keramiekoven, de ruwbakstook (960°C) en de glazuurstook op steengoedtemperatuur (1C) plus het aanbrengen van het glazuur door mij. Een bijzonder eonomische prijs dus :-)

De inschrijving is pas definitief na het ontvangen van het volledige inschrijvingsgeld, annuleren kan kosteloos tot 1 week voor de workshop, nadien wordt er 10 euro administratie verrekend.

De workshop gaat door vanaf 4 inschrijvingen. Indien dit aantal niet wordt bereikt kunnen we de workshop annuleren, u heeft uiteraard dan de volgende keuze:

- u neemt deel op een latere datum aan dezelfde workshop

- we storten het betaalde bedrag terug op uw rekening
Happiness Creative
Liersesteenweg 35
2590 Berlaar
49
Vanaf 16 jaar

Vrijdag: van 19:00 tot 21:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Creatief met Klei
(Van 14 januari 2022 tot 11 maart 2022 - Kessel)
Creatief met Klei
(Van 6 januari tot 10 februari - Kessel)
Cursus aquarel voor beginners
(Van 13 januari tot 10 maart - Hove)
Workshop Natuurlijke Cosmetica maken
(Noorderwijk)
Cursus improvisatietheater
(Van 31 januari tot 16 mei - Herentals)