Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Workshop fotografie: meervoudige belichting

Covid-19: Deze Workshop is Voorlopig Uitgesteld.

hou je van foto's met een zachte uitstraling ? Ben je graag creatief met je camera bezig om zo beelden tevoorschijn te toveren die de fantasie prikkelen ? De techniek van de meervoudige belichting heeft talloze mogelijkheden in dit verband en biedt massa's fotoplezier aan de creatieve foto-enthousiast !

Details over de workshop

We ontmoeten elkaar bij de ingang van de Nationale Plantentuin van Meise. Van daaruit gaan we naar geschikte locaties in de Plantentuin om de verschillende technieken in te oefenen. De deelnemers krijgen onmiddellijke tips en assistentie om tot steeds betere beelden te komen.

Na afloop van de workshop krijgen de deelnemers uitgebreid feedback op twee tijdens de workshop gemaakte foto's.

Voor wie is de workshop bedoeld ?

- voor fotografen die al bekend zijn met de basis van de fotografie en reeds vlot overweg kunnen met het instellen van diafragma, sluitertijd, Iso
- en die in het bezit zijn van een digitale spiegelreflexcamera of een spiegelloze systeemcamera die de optie van 'meervoudige belichting' heeft
- en die een zoomlens, telelens, macrolens of equivalent (b.v. Ook een 50mm-lens met tussenringen is een perfect alternatief voor een macrolens) hebben
- en in het bezit zijn van een statief.

Weet je niet goed of deze workshop iets voor jou is ? Weet je niet of jouw camera de optie 'meervoudige belichting' heeft ? Vraag meer informatie:

Praktisch

- Tijdens deze workshop wordt de Light/dark - Licht/donker meervoudige belichting die sommige camera's hebben, Niet behandeld. Hiervoor zijn er aparte workshops voorzien die best pas gevolgd wordt na deelname aan de workshop Meervoudige Belichting in de Plantentuin van Meise.
- Het toegangsticket tot de Plantentuin is niet inbegrepen in de prijs en dient dus nog apart aangekocht te worden. Er zijn veel kortingstarieven, dus kijk zeker eens op de website van de Plantentuin, misschien mag je wel gratis of tegen halve prijs binnen.
- Er is geen eten of drank voorzien, dus breng zelf desgewenst drank en/of een snack mee.
- Vaak zal een heel laag standpunt wenselijk zijn, dus zijn slechte kledij en een stuk plastic om op te liggen aan te raden.

Aantal deelnemers: min. 5, max. 8 deelnemers
Waar :
Nationale Plantentuin Van België
Domein Van Bouchout, Nieuwelaan 38
1860 Meise
Telefoonnummer :
0473419621 - Reserveren is verplicht
Tarief :
95€ (dit is (exclusief eten, drank of toegang tot de Plantentuin))
Publiek :
Vanaf 16 jaar
Internet :
http://www.ingridvekemans.com
Toegevoegd door :
Ingrid Vekemans

Zondag: van 9:30 tot 15:00

19 aprilNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Workshop fotografie: meervoudige belichting
( 26 april - Meise)
Workshop Hallerbos
( 15 april - Halle)
Workshop Meervoudige Belichting Light/dark in het bos
( 28 april - Sint-Joris-Weert)
Fotocursus 'Het Andere Oog'
(Antwerpen)
Workshop Dierentuinfotografie Zoo Antwerpen
( 25 april - Antwerpen)