Workshop Kantsjaal haken

We starten met het haken van een superdeluxe kantsjaal in mohair en zijde. We gebruiken hiervoor een luxegaren dat bestaat uit 75% mohair en pure zijde.

Om jezelf te verwennen, als stola te dragen op een mooi avondkleedje of als sjieke dubbele sjaal.

Als geschenk voor je mama, dochter, schoondochter, beste vriendin, lieve buurvrouw.. .............. en zo leuk om te maken :-) redenen in overvloed om deel te nemen aan deze workshop

Nodige voorkennis: kettingsteek en stokje kunnen haken. Voor de rest kan je met de stap-voor-stap toelichting in een mum van tijd verder, geen ingewikkelde patronen maar een prachtig resultaat. Het is even wennen om met dit garen te haken maar het gaat je zeker lukken

Inbegrepen in de workshop: het superzachte haakgaren ( 4 bollen van ram) voor een bijzonder mooie kantsjaal ( kleurkeuze uit ons assortiment in voorraad), een aangepaste softgrip haakpen om vermoeidheid tegen te gaan ( amour clover 5,5), de stap voor stap toelichting van het patroon, koffie, thee, frisdrank, koekjes en een gezellige bedoening.

Nodige voorkennis: kettingsteek en stokje kunnen haken. Voor de rest kan je met de stap-voor-stap toelichting in een mum van tijd veder, geen ingewikkelde patronen maar een prachtig resultaat. Uiteraard zal je de sjaal niet af hebben tijdens de workshop maar je zetten je goed op weg zodat je hem rustig verder kan afwerken.
Happiness Creative
Liersesteenweg 35
2590 Berlaar
55
Vanaf 16 jaar

Maandag: van 19:00 tot 21:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!