Workshop: maak je eigen juweel

Tijdens de workshop maak je kennis met de verloren was techniek. Via deze techniek kan je een wassen model laten gieten tot een juweel in een edelmetaal (zilver, goud, witgoud) naar keuze. Het toevoegen van edelstenen en mineralen is een mogelijkheid en kan, nadat het
juweel werd gegoten, geïntegreerd worden in het sieraad.

Tijdens deze avond zullen de gasten (maximaal 5) de kans krijgen om zelf een wassen model te maken van een juweel naar keuze. Dat kan een ring, hangertje, oorbellen of iets helemaal anders zijn. Aan jullie de keuze.

Je hoeft geen creatieve duizendpoot te zijn om tot een resultaat te komen, maar een beetje handig zijn is wel meegenomen. Natuurlijk laat ik jullie niet aan je lot over en zal ik de deelnemers begeleiden en assisteren waar nodig om tot een leuk resultaat te komen.

Op het einde van de workshop is het de bedoeling dat je een wassen model hebt van een juweel. Indien gewenst kan ik dat wassen model laten gieten in een edelmetaal naar keuze.
Als de juwelen terugkomen van het gietproces, worden ze door mijzelf met de hand verder afgewerkt. 3 à 4 weken later zal het juweel klaar zijn en afgeleverd worden.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar .
Wees er snel bij, er zijn maar 5 plaatsen.
Meer informatie vind je op www.hetzilveratelier.be page_id=515
Ldc de Wimilingen
Kruizemunt 15
2160 Wommelgem
Gratis
Vanaf 16 jaar

Dinsdag: van 13:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!