Workshop ontspanningsmassage

Een gewone ontspanningsmassage met strijkingen, knedingen en fricties, zowel met de handen als met de onderarmen. Deze massage is erop gericht om spierspanningen op te heffen, pijnlijke nek-schouder-rug- of beenspieren te masseren en om tot rust te komen. Deze massagecursus kan een fijne activiteit zijn voor een koppel, maar is ook perfect geschikt om samen met je zus, vriend/vriendin/mama/papa te doen, of als je man of vrouw een fervent sporter is en je hem of haar wilt helpen om zijn/haar pijnlijke spieren de baas te blijven !

Ik leer je hoe je met aandacht geeft en voelt, hoe je met de volle hand aanraakt en werkelijk contact maakt, welke druk en welk ritme passend zijn en hoe je kan genieten zowel van het geven als van het ontvangen van de massage. Je leert de vaardigheden aan om de ander een deugddoende relaxerende massage te geven. Ook sfeer creŽren en op je eigen houding letten is belangrijk, ook daar zal ik aandacht aan besteden.Uiteraard ben je na deze korte workshop geen volleerd masseur, maar je zal zeker veel bijleren om thuis mee aan de slag te gaan en alle mensen waar je van houdt mee te verwennen !

Er is geen voorkennis nodig, enkel de wil om de ander op een weldadige zachte en soms stevige manier aan te raken, te masseren en te kneden.

De workshop duurt 3 uur en kan op zaterdagen of zondagen, voor-of namiddag ingepland worden. We nemen even de tijd voor een gesprekje vooraf, en jullie kunnen je even opfrissen aan de wastafel na de cursus. Je kan beiden elk 1.5 uur de massagetechnieken aanleren, of 1 persoon leert 3 uur masseren met de andere als oefenpartner.

Naargelang jullie keuze kan de massage aangeleerd worden op de massagetafel of op futon, dit is een Japanse massagematras. Vermits de meeste mensen thuis geen massagetafel hebben is dit ook een dikwijls gekozen mogelijkheid. Thuis kan je dit perfect nog blijven inoefenen.

Je krijgt na de cursus hand-outs mee en een stappenplan zodat je alle handgrepen nadien nog even kan nakijken thuis.

Er is thee en water als je dorst hebt. Ook alle materiaal zoals handdoeken, hoeslaken en massageolie wordt voorzien. Je krijgt een flesje massageolie mee om thuis te oefenen.

Prijs: 120 euro per koppel (60 euro pp) duur: 3 uur
Waar :
Praktijk Zenzini, Massage, Coaching, Reiki
Overrepenstraat 53
3700 Tongeren
Telefoonnummer :
0471 28 47 02 - Reserveren is niet nodig
Tarief :
120 euro
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
http://www.zenzini.be
Toegevoegd door :
Sofie Verheyen
accessibility

Zaterdag: van 8:00 tot 21:00
Zondag: van 8:00 tot 21:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Voetreflexologie (maandagavond)
(Van 7 oktober 2019 tot 22 juni 2020 - Heverlee)
Shiatsu
(Watermaal-Bosvoorde)
Shiatsu Opleiding ShinzuiKai
(Oudergem)
IntuÔtieve energetische massage
(Alsemberg)
Privťworkshop Massage voor Duo's
(Van 16 oktober tot 7 december - Antwerpen 2)