Workshop 'talenten'

We leven in een maatschappij waar het cognitieve overheerst. Wie goed kan rekenen of taalvaardig is, wordt snel als slim bestempeld. Iedereen wordt geboren met eigen talenten. De ene is beter met het hoofd, de andere met de handen en nog anderen laten sneller hun hart spreken. Voor elk van deze talenten ligt de toekomst open. Iedereen is slim in iets.

Het is belangrijk om je eigen talenten te herkennen, te erkennen en deze voeding te geven als je gelukkig en succesvol door het leven wil gaan.

We willen kinderen vanaf jonge leeftijd kennis laten maken met hun talenten zodat ze deze gaandeweg steeds beter ontwikkelen en wanneer ze er klaar voor zijn zullen ze met veel plezier en overgave hun talenten op de wereld willen loslaten.
Op een speelse en creatieve manier geven we een aanzet. Wat is talent ? Wat is jouw oertalent ? Hoe kan je deze ontdekken en voeding geven ? We gebruiken hierbij ook yoga en meditatietechnieken om diep in jezelf te kunnen kijken en naar jezelf te luisteren om deze talenten te ontdekken.

Een workshop bestaat uit ndagen waartussen twee weken zitten om thuis ook verder te werken en terug te kunnen koppelen op de tweede zondag.

We verdelen de kinderen in leeftijdsgroepen zodat we ons aanbod op die leeftijd kunnen afstemmen:
° 4-6 jaar: zondag 16 oktober van 9u-1r /> ° 7-9 jaar: zondag eptember en 9 oktober van 9u-1r /> ° 10-15 jaar: zondag eptember en 9 oktober van 14u-17u

Wil jij jouw kind(eren) zijn of haar talenten helpen ontdekken zodat het later krachtig in het leven kan staan ?
Schrijf dan nu snel in !
De plaatsen zijn beperkt om in kleine groepjes te kunnen werken.

Warme groeten
team Toermalijn
Groepspraktijk 'het Appèl'
Brusselsesteenweg 544
2800 Mechelen
€45
van 4 tot 15 jaar

Zondag: van 9:00 tot 12:00 en 14:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!