Yin yang yoga reeks

N Yin Yang Yoga combineren we de rustige en zachte aanpak van yin yoga met de actievere stijlen van yang yoga. De yinne oefeningen hebben meer effect op het bindweefsel en het energetische lichaam (meridianen, chakra’s, e.a.), terwijl de yange oefeningen vooral gericht zijn op de spieren, de structuren en de kracht in ons lichaam.

Yin creëert meer ruimte en ontspanning in ons lichaam, zodat we onszelf kunnen helen en zacht kunnen worden. Yang zorgt voor tonus, kracht en stabiliteit. De combinatie van Yin en Yang zorgt ervoor dat we open en zacht zijn en tegelijkertijd een krachtig centrum hebben, zodat we met stevigheid en stabiliteit de uitdagingen in ons leven kunnen trotseren.

Het yinne aspect van Yin Yang Yoga is ontstaan uit meridiaanyoga, yin yoga, pranayama, mudra’s en meditatie. Het yange aspect komt voort uit okido yoga, hatha yoga, prajna yoga, asthanga yoga, iyengar yoga e.a. Yin Yang Yoga is een stijl die zich continu blijft verder ontwikkelen, op zoek naar een evenwicht voor lichaam en geest.
Leuven Yogaruimte
Jules Vandenbemptlaan 19
3001 Heverlee
- Reserveren is aangeraden
120
Vanaf 18 jaar

Woensdag: van 20:00 tot 21:30

Van 5 oktober tot 14 december

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Workshop 'Afstandsonderwijs voor Leraren'
(Kessel-Lo)
Energetisch streching
(Brussel)
Stress en burn-out: tijd om bewuster te leven
(Van 3 augustus tot 29 oktober - Buggenhout)
Ving tsun (wing chun) kung fu
(Wilrijk)
Kernmodule - Live vierdaagse - Hingene
(Van 15 tot 18 augustus - Bornem)