Zeewier

Iedereen kent wel dat groene blaadje nori omheen een sushi rolletje, maar wist je dat de wereld van zeewieren zoveel meer omvat ? Tijdens deze workshop word je helemaal ondergedompeld in de wereld van wieren en algen !

We gaan aan de slag met onder andere dulse, kelp en chlorella en maken enkele lekkere plantaardige gerechten waarin zeewieren en algen de verrassende hoofdrol spelen: van vegan ceviche tot knapperige noedelsalade. Bovendien leg ik je uit waarom zeewieren perfect passen binnen een plantaardig dieet én een duurzaam product zijn.

Wat we samen maken (afhankelijk van het seizoen):

• Ceviche van koolrabi

• Butternut soep met kombu

• Aziatische Kelpnoedelsalade

• Bessen smoothie met nori
Waar :
Oost West Centrum Vzw
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 1
Telefoonnummer :
03 230 13 82 - Reserveren is niet nodig
Tarief :
35
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
https://owc.be/alle-cursussen/zeewier-2796
Toegevoegd door :
vzw Oost West Centrum
accessibility

Dinsdag: van 19:30 tot 22:00

10 december



Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Voeding & vitaliteit - derderjaarsopleiding
(Van 14 september 2019 tot 20 juni 2020 - Antwerpen 1)
Ayurvedische kookworkshop
( 18 november - Sint-Niklaas)
Kooklessen voor kinderen
(Turnhout)
Workshop chocolade / pralines
(Gent)
Workshop chocolade 7 op 7 boekbaar
(Oostkamp)