Zeewier

Iedereen kent wel dat groene blaadje nori omheen een sushi rolletje, maar wist je dat de wereld van zeewieren zoveel meer omvat ? Tijdens deze workshop word je helemaal ondergedompeld in de wereld van wieren en algen !

We gaan aan de slag met onder andere dulse, kelp en chlorella en maken enkele lekkere plantaardige gerechten waarin zeewieren en algen de verrassende hoofdrol spelen: van vegan ceviche tot knapperige noedelsalade. Bovendien leg ik je uit waarom zeewieren perfect passen binnen een plantaardig dieet én een duurzaam product zijn.

Wat we samen maken (afhankelijk van het seizoen):

• Ceviche van koolrabi

• Butternut soep met kombu

• Aziatische Kelpnoedelsalade

• Bessen smoothie met nori
Waar :
Oost West Centrum Vzw
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 1
Tarief :
35
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
https://owc.be/alle-cursussen/zeewier-2796
accessibility

Dinsdag: van 19:30 tot 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Voeding & vitaliteit - derderjaarsopleiding
(Van 14 september 2019 tot 20 juni 2020 - Antwerpen 1)
Plantaardig koken volgens de seizoenen
(Van 23 januari tot 17 december - Antwerpen 1)
Kooklessen voor kinderen
(Turnhout)
Workshop chocolade / pralines
(Gent)
Kookmee
(Van 23 januari tot 31 december - Houthalen-Helchteren)