Zingen voor 't plezier

Dit samen zingen doen we om de creativiteit in de ruimte te zetten. Dankzij het zingen komt een stroming op gang die de creativiteit en eigenheid stimuleert. We werken met nauwkeurig uitgezochte meerstemmige liederen, improvisaties en het ritme van de natuur. We activeren onze ademhaling en ons lichaam en dansen met de mooiste liederen de seizoenen in.
Samen zingen werkt stressverlichtend, emotieregulerend, het maakt zelfverzekerder en helpt bij het inzien van je eigen kwaliteiten. Maar vooralsnog is het gewoon heerlijk om met een groep mensen samen te zingen, waarom dan ook !
Fijn om met vrienden samen te beleven.
WAT ?
meerstemmige liederen
canons
repertoire van verschillende culturen
improvisatietechnieken
technieken om authentiek en ontspannen te zingen
oefenen van het waarnemen tijdens het zingen
zingen met lichaamsbeweging en dans

Voorkennis of partituurkennis is Niet nodig.
Indien je te veel schroom voelt, kan je vrijblijvend contact opnemen via Individueel groeien om een individueel voorbereidingstraject vast te leggen en eventueel nadien in het groepswerk in te stappen

Gwendolyn De Smet is professioneel violiste en zangeres, muzikante, gepassioneerd groepsfacilitator en leerkracht muziek. Met de Ongetemde Stem begeleidt ze groepen in het natuurlijk en ontspannen zingen. Dit esthetisch én innerlijk werk heeft als doel individueel te versterken en toch in verbinding te staan.
Steinerschool Aalst
Affligemdreef 71
9300 Aalst
0485972395 - Reserveren is verplicht
150 euro
Vanaf 16 jaar
Gwendolyn De Smet (19/03/2021)

Zaterdag: van 14:00 tot 15:30

Van 6 september tot 20 novemberNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!