Babysit

Babysit door ervaarde 23-jarige studenteGroot-Bijgaarden

Babysit door ervaarde 23-jarige studente
Mijn naam is Natacha, ik ben 23 jaar oud. Ik ben perfect tweetalig (nederlands-frans), ik heb een eigen auto en een rijbewijs type B en vooral: ik ben zeer goed met kinderen en ik heb ervaring.
 8 € 1 avis

Onthaalmoeder / babysit / NannyKortenberg

Mijn naam is Ange, ik ben zelf een alleenstaande moeder van een dochtertje van 5 dus ervaring heb ik zeker.

[Gezocht] Nanny voor naschoolse opvang Tervuren...Duisburg

We zijn een gezin met 3 dochters wonend in Duisburg/Tervuren. We zoeken een lieve nanny (NL of fr-talig) voor naschoolse opvang 5d/ week (16:30 tot +/-19:00 + woensdagnamiddag).

Nanny/Opvang/babysit (3020) WinkseleWinksele

Beste, Wij zijn voor ons gezin (2 meisjes leeftijd 2 & 3 jaar) op zoek naar een vaste babysit/opvang/Nanny die ons minstens 2 dagen in de week (liefst maandag namiddag & woensdag vanaf 12u) uit...
 100 € 

BabysitOpwijk

Hallo ik ben stefanie 29 jaar ben mama van 2 kindjes zoon 3jaar en dochtertje bijna 2jaar heb al veel ervaring heb al gebabysit en ben busbegeleister geweest en ik heb al op een school toezicht gaan...
 4 € 

Op zoek naar nanny voor naschoolse opvang in...Drongen

Hallo, wij zijn op zoek naar iemand die naschoolse opvang kan voorzien voor ons zoontje die net gestart is in school. Wij hebben opvang nodig op maandag, dinsdag en eventueel op donderdag van 15.

ZoektDenderbelle

Hallo ik ben 14 jaar en ben op zoek naar een iemand die op mij wilt passen...
 25 € 

Naschoolse opvang 1785 - Garde enfants après...Brussegem

Een jong gezin met 3 kinderen (4j – 2j – 6m) zoekt een leuk iemand voor (voor-) naschoolse opvang thuis.

Kinderjuffrow/ Nanny gezocht voor nascholse...Maffle

Beste, We zijn een koppel met 2 kinderen van 2 en 5 jaar. We wonen in Bellingen en zijn op zoek naar een dame om de kinderen +/- 2 dagen per week op te halen zodat ze niet alle dagen naar te opvang...

Zoek je een babysitHofstade

Zoek je een babysit
Ik ben een vlotte jongedame van 19 jaar die heel graag op kindjes let. Ik heb zelf wel wat ervaring ermee.
 8 € 

BabysitterDilbeek

Baby sitter Ik ben 14 jaar en zoek een plaats om ergens te baby sitte ik heb al veel ervaring van mijn nichtjes en broertjes en vraag helemaal niet veel...
 3 € 

[Gezocht] Nederlandstalige kinderoppas gevraagd...Ukkel

Ouders zoeken kinderoppas voor. Hun 2 kinderen, 6 en 7 jaar, van dinsdag tot donderdag, van 17u tot 20u30' vanaf januari 2018. Kinderen ophalen op school, huiswerken van kinderen checken,.

Babysitter past op u schatjesKoksijde

Dag mama's en papa's, hebt u een babysit nodig om een avond of af en toe op te passen op u kinderen regio Koksijde en omstreken dan kunt u op me rekenen om met hen te spelen, hen te verzorgen, met...
 9 € 

Enthousiaste/gemotiveerde babysitterPeutie

Hallo, ik ben Manon Cooreman (19 jaar). Graag zou ik in het weekend een klein bijverdienste hebben namelijk door te gaan babysitten.

Sinterklaas en piet bezoek (De feesttherapeut)Aartrijke

Sinterklaas en piet bezoek (De feesttherapeut)
Gezelligheid staat bij deze bezoeken hoog in het vaandel en u kan dan ook een vleugje humor bij Sint en Piet verwachten. Ook voor de volwassenen maken wij het leuk.

Studente kleuteronderwijs babysitLeopoldsburg

Studente kleuteronderwijs babysit
Ik ben een studente kleuteronderwijs (laatste opleidingsjaar), 21 jaar en heb veel ervaring met babysitten.
 6 € 

Ervaren en creatieve babysitter nodigEdegem

Ervaren en creatieve babysitter nodig
Halo, Ik ben 19 jaar en studeer kleuteronderwijs op Karel de grote hogeschool. Ik zou graag komen babysitten bij jullie kindjes. Ik heb al 4 jaar ervaring met babysitten bij de Gezinsbond.
 5 € 

Betrouwbare babysit omgeving LeuvenLeuven

Beste ouders, Ik ben een 26-jarig meisje dat reeds 10 jaar babysitervaring heeft. Ik babysit zeer vaak en dit op alle leeftijden.
 7 € 

Zoek nanny om onze 4 kinderen na school te...Hoeilaart

We zijn op zoek naar een toegewijde en liefdevolle nanny om onze kinderen na hun school naar hun activiteiten te leiden en op hun huiswerk toezicht te houden. Ook voor woensdagmiddag.
 11 € 

Nanny 2 garçons/jongens 12 /11Wemmel

Nous cherchons une nanny pour 3/5 fois par semaine (après les heures de l'école) et ceci pour 2 garçons de 12 et 11 ans. Nous préférions une nanny francophone et avec la disposition d'une voiture.
 10 € 

Babysit - StudentHalle

Ik ben een studente van 19 jaar oud, wonende in Halle (Essenbeek) en ik studeer in het Heilig Hart en College in Halle. Ik heb reeds veel ervaring met kinderen, ik ben namelijk leidster in de Chiro.
 7 € 

Nounou gezocht voor onze 3 kinderen (5 dagen/week)Wemmel

Wij wonen in Wemmel en zoeken een vertrouwenspersoon die beschikt over een voertuig om onze 3 kinderen (10, 8 en 4) op te halen van school, huiswerk te begeleiden en te brengen naar hun...

Babysit/oppas in LierLier

Hallo, Ik ben Daphne, 19 jaar (28/03/1998) uit Lier. Ik heb een diploma kinderzorg en vanaf september 2017 start ik een opleiding orthopedagogie.
 7 € 

BabysittenMechelen

Als oma wil ik graag 's avonds babysitten....
 5 € 

Zoek iemand die een babysit nodig heeft

Ik ben thaica al 2 jaar ervaring veel oppgepast op nichtje broertjes en vrienden en op babysitsite 2 x zeer lief leuk vriendelijk flixebele persoon ik vraag 5 euro per uur uitleg stuur...
 5 € 

  • Babysit
  • : 25 Volgende >>

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!