Feestzaal te huur voor verjaardagen, etc.Sint-Jans-Molenbeek

Feestzaal te huur voor verjaardagen, etc.
3 uren 135€ 4 uren 170€ 5 uren 200€ hele dag (tot 8 uren) 250€ Onze danszaal is beschikbaar voor feesten.
 135 € 

Huur feestzalen in kasteel promoLigney

Huur feestzalen in kasteel promo
Promo van vandag! Reserveer vandag voor 250 euro en feest in 2017! Huur feestzalen in Chateau de l'Enclos te Geer (1 min E 40), 3 zalen tot 100 pers, kappeleke prive, parking binnen, speelplaats...
 250 € 

Zaaltje te huurAssent

Gezellig zaaltje te huur voor ca. 40 personen te Bekkevoort Vrij van catering en drank. Geen geïnstalleerde keuken. Aanwezigheid van toog, frigo's en afwasmachine. Petanquebaan en overdekt terras.
 90 € 

Unieke Rit in Thaise Tuk TukPoperinge

Unieke Rit in Thaise Tuk Tuk
Op bezoek in de Westhoek? Vergeet dan zeker uw onvergetelijke rit in de Thaise Tuk Tuk niet! Volksspelen, zetellift, unieke plaatsjes ontdekken in dit originele vervoermiddel.
 250 € 

Culinaire locatie voor uw culinaire evenementenWoluwe-Saint-Lambert

Culinaire locatie voor uw culinaire evenementen
U bent op zoek naar de ideale locatie voor een bedrijfsevent met een culinaire touch? U wenst een gastronomisch teamevent te organiseren.
 1 € 

Cafetaria SchindebadAntwerpen 1

Onze cafetaria staat ter uwer beschikking voor uw feest. U kan onze zaal gratis gebruiken, het enige wat wij wensen is dat u drank en eten van ons afneemt met een minimum waarde van 400€.
 400 € 

Avond van de Ambiance en Hasselt LiveKuringen

Zaterdag Cv De Knepkes en De Muzikale Clowns zetten Hasselt Carnaval in op zaterdag 10 maart 2018 met 'Carnaval Live' op het Capucienenplein.

Zanger / zangeres voor huwelijksmis, receptie of...Sint-Katherina-Lombeek

Boek nu via LiveMuziek.net de zanger / zangeres die jullie huwelijk net dat tikkeltje méér kan bieden! Huwelijksceremonie, trouwreceptie en avondfeest kunnen muzikaal opgeluisterd worden, zowel in...

LadieSundayGrimbergen

LadieSunday
Hi Ladies 👭, Hier zijn we dan met onze 4de editie van de LadieSunday. GRATIS inkom. Solden. 💸 Koopjes. Mannen ook welkom. 👬 Enkel nieuwe artikelen - geen tweedehands.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!