SierraGrim: Kindergrime professioneel materiaal &...Brussel

SierraGrim: Kindergrime professioneel materiaal &...
Ik heb een specialisatie gevolgd in het grimeren en sinds kort grimeer ik kinderen op allerlei evenementen en verjaardagsfeesten.
 20 € 1 avis

Professioneel Kindergrime en of glittertattoosMerelbeke

Professioneel Kindergrime en of glittertattoos
Laat elk kind schitteren op uw feest! Verjaardagsfeestjes, communiefeestjes, babyborrels, Evenementen, themafeestjes. Dit met professioneel materiaal.

Grime - kindergrime - glittertatoo -...Zingem

Grime - kindergrime - glittertatoo -...
Bij jong en oud alle mogelijke designs op een gezicht. Schminken is leuk voor alle leeftijden. Voor de kindjes is alles mogelijk. Een coole piraat, een draak, mooie vlinder tot toverprinses.

Liesjes Dreamy designsPaal

Liesjes Dreamy designs
Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, communiefeest, lentefeest, evenement, doopsel. op de planning staan.
 25 € 

Kindergrime Pixiekoekelare

Kindergrime Pixie
Kindergrime voor jong en oud, op al uw feestjes, Een leuke bezigheid voor de kindjes. Ik kan alles schminken wat ze vragen! Glitter tattoos kunnen ook samen met kindergrime gedaan worden.

Penstreel - Kindergrime en Glittertattoo'sGent

Penstreel - Kindergrime en Glittertattoo's
Een dag stralen als regenbogenprinses, of grijnzen als een echte piraat, een flitsende spiderman zijn, glunderen met je bloemen eye design, of anderen schrik aanjagen met je monstermasker.

Schminken op feestjes, communies, evenementenRillaar

Schminken op feestjes, communies, evenementen
Omgeving Aarschot, Rillaar, Leuven...
 30 € 

Jaarmarkt en rommelmarkt op de Gallifortlei...Wilrijk

Jaarmarkt en rommelmarkt op de Gallifortlei...
Naar jaarlijkse gewoonte vindt de gezellige jaarmarkt op de Gallifortlei plaats. Winkels en markthandelaars zorgen weer voor de idéale koopjes, drankjes en versnaperingen.

RainbowFaces & CreationsHechtel

RainbowFaces & Creations
🎨 Voor al jou feesten, evenementen of persoonlijke ontwerpen staat RainbowFaces & Creations graag paraat! 😌 • Kindergrime • Facepaint • Bellypaint • Bodypaint Voor ieder...
 20 € 

Kinder grime schmink...Wetteren

Kinder grime schmink...
Ik ben professioneel kinder grime. Ik doe kinder grime of schmink op verjaardagsfeestjes/lentefeest/evenementen in regio Gent-Wetteren-Aalst-Zottegem-Dendermonde.
 4 € 

(kinder)grime : schminken op al uw feestjesKortrijk

(kinder)grime : schminken op al uw feestjes
Een leuke snoet doet iedereen goed. Met dit motto wensen wij al uw feestjes op te fleuren. Zowel (verjaardags)feestjes, communie, lentefeest, babyborrel, geboorte, opendeurdag, doopfeest,..
 25 € 

Gekke kapsels salonAffligem

Gekke kapsels salon
Het gekke kapsels salon is na jaren super populair op braderijen kermissen en evenementen. Maar dit kan ook voor jouw verjaardag- lente of communiefeest.
 120 € 

Kindergrime,grimeren,schminken,glittertattoosZoersel

Kindergrime,grimeren,schminken,glittertattoos
Kinderfeestje, receptie, communie, sinterklaasfeestje, lentefeest, verjaardag, opendeurdag, babyborrel,. opvrolijken met kindergrime en/of glittertattoos .

Kindergrime en glittertatoosEssen

Kindergrime en glittertatoos
Ik heb een cursus grimeren gevolgd. Ik vind het super om die lieve snoetjes om te toveren en blij te maken. Dit doe ik sinds een jaar op allerlei evenementen en feestjes.
 25 € 

Kidsproof: kindergrime van feeëriek tot griezelig...Ekeren

Kidsproof: kindergrime van feeëriek tot griezelig...
Wij spreken na 10 jaar uit ondervinding: als er iéts is waar kinderen verzot op zijn, is het wel hun gezichtje laten schminken, vergezeld van een gek kapsel en een coole tattoo (wees gerust, die...

Tita's Party Schmink & GlittertattooLaarne

Tita's Party Schmink & Glittertattoo
Een feestje is pas echt een feestje als er veel kleuren en glitters bij komen kijken. Graag tover ik de kindjes om tot hun favoriete creatie.

Kindergrime voor elke gelegenheidZaffelare

Kindergrime voor elke gelegenheid
Op zoek naar animatie voor de verjaardag van je kindje? Van sierlijke prinsesjes tot stoere draken en/of glittertatoos, dit kan allemaal! Voor elk kindje een stralend snoetje :) Voor aanvragen...

Kindergrime SharinaBooischot

Kindergrime Sharina
- Kleuterjuf - Kindergrime - Facepainting - Bellypainting - Snelle reactie - Verkleden als toverfee (extra kost) - Beschikbaar tijdens weekends, vakanties, woensdagnamiddag - In de buurt.
 20 € 

Little Rainbow: Kindergrime & GlittertattoosZottegem

Little Rainbow: Kindergrime & Glittertattoos
Vind ons op Facebook voor meer info: Facebook.com/kindergrimelittlerainbow m.facebook.
 25 € 

PrinsessenfeestOostende

Prinsessenfeest
Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop prinsessenthema met nagels lakken Ideaal voor op hun verjaardagsfeestje ! Wat gaan we doen In deze 2 uur...

Kinder grimeErwetegem

Kinder grime
Op zoek voor een grimeur die je feestjes komt opfleuren en de kleinsten en grootsten een glimlacht op hun snoetjes tovert..
 35 € 

Prijs op aanvraagVeltem-Belsem

Je kinderfeestje nog leuker maken met kindergrime? beschikbaar op zaterdag of zondag enkel streek rond Leuven-Kortenberg-Herent...

Oscarcrew kindergrimeSint-Niklaas

Oscarcrew kindergrime
Met een sponsje, wat penselen en professionele waterschmink verandert een grimeur ieder gezicht in een waar kunstwerk! Wil je graag een heks worden, of liever een paddestoel of een prinses.
 40 € 

Artistieke & Professionele Kinder- & TheatergrimeOostende

Artistieke & Professionele Kinder- & Theatergrime
Sandbox grimeert artistiek op allerlei gelegenheden Evenementen Schoolfeesten / Jeugdbewegingen Evenementen / Beurzen Carnaval / Halloween Sinterklaas / Kerst / Valentijn etc.

Elfen en Draken: kindergrime en glittertattoosDestelbergen

Elfen en Draken: kindergrime en glittertattoos
Kindergrime en glittertattoos voor alle kinderfeestjes, communie, trouwfeest of zakelijk evenement. Heeft u speciale wensen of vragen neem gerust contact op.

  • Kindergrime
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: