Begeleiding lager...Woluwe-Saint-Pierre

Is uw kind franstalig en gaat hij/zij naar een immersie- of nederlandstalige school ? Votre enfant est francophone et fréquente une école en immersion ou l'enseignement néerlandophone .
 28 € 6 avis

Bijbaan: bijles leraar / docent alle vakkenSint-Joosint-ten-Node

Bijbaan: bijles leraar / docent alle vakken
Bijles geven? Dat doe je via Apprentus! Door de enorme groei in bijles aanvragen op onze site zijn wij met spoed op zoek naar docenten, aspirant leraren en vakspecialisten voor het geven van...

EHBOnderwijs - bijlessen basisonderwijs - taalbad...Grimbergen

EHBOnderwijs - bijlessen basisonderwijs - taalbad...
Bij ehbonderwijs willen wij leerlingen van het basisonderwijs emotioneel en sociaal laten openbloeien. Door de juiste studiemethode en remediëring van wiskunde, wo, taal, ….
 35 € 

Efficiente bijles (Regio Kortrijk - Deinze)Kortrijk

Ik ben Rune Bartier, een zeer gemotiveerde studente leerkracht lager onderwijs. Voor de klas staan is mijn ding. Jammer genoeg zijn er nog veel leerlingen die het zeer moeilijk hebben in de klas.
 10 € 

Bijles kinderen lagere schoolDworp

Bijles kinderen lagere school
Beste Ik ben een leerkracht lager onderwijs (te Brussel) en geef in mijn vrije tijd bijlessen. Uren, dagen,. mag u zelf kiezen. Prijs.
 15 € 

Augustus - Bijles 1ste tot 4de leerjaar regio GentGent

Leerkracht lager onderwijs geeft bijles aan 1ste tot 4de leerjaar in Gent (en deelgemeenten). Enkel nog plaats in augustus.
 20 € 

Bijles Lagere school / studiemethode /...Brecht

Bijles Lagere school / studiemethode /...
Alle info vindt u op...
 40 € 

HuiswerkbegeleidingDendermonde

Hallo ik geef bijles van het 1ste tot en met het 4e leerjaar. Ik kan helpen met huiswerk, toetsen voorbereiden, extra uitleg en extra oefeningen geven.
 15 € 

Geduldige en gemotiveerde reken- en taalcoachAartselaar

Als gemotiveerde en geduldige zorgjuf met jarenlange ervaring en bijkomende opleiding "Remediëring en zorgverbreding voor het lager onderwijs" help ik je graag bij de voorbereiding van de laatste...

Onderwijzeres en zorgcoördinator lagere schoolHerentals

Onderwijzeres en zorgcoördinator lagere school
Ik ben onderwijzeres en zorgcoördinator op de lagere school. Met meer dan 15 jaar ervaring wil ik graag kinderen helpen om hun moeilijkheden te overwinnen en hun talenten in te zetten.
 20 € 

Bijles lager onderwijsZottegem

Hallo, Als leerkracht met meer dan 20 jaar ervaring geef ik graag bijles en huiswerkbegeleiding aan kinderen uit het lager onderwijs.
 20 € 

Bijles lager onderwijsRavels

Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en ben ook actief in het onderwijsveld. Als bijverdienste ben ik bereid bijles te geven in de vakken van het lager onderwijs.
 15 € 

Leerkracht lager onderwijs geeft bijles.Berchem

Bijles voor leerlingen in het lager onderwijs. (1ste tem 6de leerjaar) Maandag, donderdag, vrijdag van 16u-17u, 17u-18u of 18u00-19u00 Woensdag is het uur overeen te komen. Enkel regio Antwerpen.
 20 € 

Gemotiveerde tutorBrussel

Ik ben Elizabet, 27 jaar en in het bezit van enerzijds een diploma master Psychologie en anderzijds een diploma Specifieke lerarenopleiding psychologie en pedagogische wetenschappen.
 25 € 

Bijlessen lager onderwijsDeurne

Bijlessen lager onderwijs
Ik ben Anke, 27jaar oud. Momenteel sta ik in het zesde leerjaar. Daarbuiten geef ik bijlessen aan kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar.
 25 € 

Bijles lezen en rekenenMechelen

Beste, - Heeft je zoon/dochter iets meer oefening of uitleg nodig dan wat er in de klas aan bod komt? - Gaat het lezen iets minder vlot dan je verwacht of gehoopt had.
 20 € 

Huiswerkbegeleiding lagere school, secundair +...Ekeren

Heb je het moeilijk met Frans of heb je hulp nodig bij het maken van je huiswerk.
 25 € 

1 steeds leerjaar (3de kleuterklas)Lembeek

Geef zeer graag bijles aan kinderen van het eerste leerjaar. (Ook kinderen van de derde kleuterklas die nog wat hulp nodig hebben) Ben kleuterleidster met 10 jaar ervaring in het eerste...
 15 € 

Bijles lager onderwijs + huiswerkbegeleidingKluisbergen

Bijles lager onderwijs + huiswerkbegeleiding
Hallo, ik ben Roselien en sta al 12 jaar voor de klas. Vaak merk ik dat kinderen het moeilijk hebben om een haalbare planning op te stellen en dan zelfstandig hun huiswerk te maken en toetsen in te...
 20 € 

Lager onderwijsHalle

Ik wil graag bijles geven aan je kind. Meer uitleg geven, bijstaan bij huiswerk, spreekbeurten. Je kind leren plannen, hoe leer ik best mijn lessen.
 19 € 

Bijlessen/huiswerkbegeleidingRiemst

Leerkracht lager onderwijs zoekt leerlingen die na de schooluren bijlessen/huiswerkbegeleiding nodig hebben.

Lesgever lager onderwijs regio Mol en omstrekenBalen

Lesgever lager onderwijs regio Mol en omstreken
Beste Met veel plezier geef ik uw kind bijles over alle vakken binnen het lager onderwijs. Ik heb ervaring in het onderwijs van de eerste kleuterklas tot het zesde leerjaar.
 15 € 

Bijles Lagere SchoolSint-Lenaerts

Huiswerkbegeleiding en ondersteuning bij leerstofverwerking Omgeving Antwerpen stad - Hoogstraten €20/uur...
 20 € 

Bijles lager onderwijs regio Aalst - Denderleeuw...Denderleeuw

Bijles lager onderwijs regio Aalst - Denderleeuw...
Met veel plezier geef ik bijles aan kinderen van het 1ste tot 6de leerjaar van het lager onderwijs (wiskunde, taal, w.o., frans, leren leren,.).
 20 € 

Bijles lagere school en secundairKapellen

Heb een specifieke leranopleiding genoten en werk heel hard aan een speelse benadering en de juiste manier om iets aan te leren.
 25 € 

  • Bijlessen
  • Lager onderwijs
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: