Sport/overige

Cursus van Zelfverdediging for Kids

Cursus van Zelfverdediging for Kids
Cursus van Zelfverdediging for Kids Goedendag, In deze cursus leren we eenvoudige en effectieve technieken om onszelf te verdedigen tegen aanvallers en te ontsnappen. 2 avis

Hatha yogaLeefdaal

Hatha yoga
Elke les bevat een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. De klassieke hatha-yoga-houdingen voer je eerst dynamisch uit, als voorbereiding tot de statische houding.
 165 € 

Leren fietsen zonder zijwieltjesBorchtlombeek

Ik geef individuele fietslessen voor kleuters en schoolkinderen die nog met zijwieltjes rijden. Het doel is om ze te leren fietsen zonder zijwieltjes.
 15 € 

Paaldansen GentGeraardsbergen

Paaldansen Gent
Paaldanscursus te Gent Waar: Etage Tropical Productions, Port Arthurlaan 33, 9000 Gent Wanneer: dinsdag 13/3 t.e.m.
 15 € 

RelaxatieAarschot

...

Yoga les aan huis of in jouw bedrijfAalst

Yoga les aan huis of in jouw bedrijf
Ik ben gecertifieerd yogadocente en en geef yogales aan huis of in uw bedrijf. Ik geef zowel Hatha als Vinyasa yoga en pas me aan de behoeften en het niveau van mijn studenten aan.
 30 € 

Be a PilotAlken

Be a Pilot
Vrij zweven door de lucht. In een heel groene omgeving, een droom van jou? Kom naar zweefvliegclub lzc Zutendaal en laat je droom uitkomen.
 20 € 

(Ravestein)Parkcross BoortmeerbeekBoortmeerbeek

In het weekend van 18 en 19 november 2017 zal Boortmeerbeek opnieuw gastheer zijn voor de modderduivels van de wielersport.
 7 € 

Initiatie zwemmen, atletiek, turnen, balsportenDuffel

Voor een 16 jarige jongen, ingeschreven examencommissie tso sport, behalen diploma secundair onderwijs, ben ik op zoek naar mensen die hem binnen bepaalde sportdomeinen wat willen bijleren, afh van...

YogaSchaarbeek

Yoga
Namaste, Ik geef meermaals per week yogales in het centrum van Brussel. Mijn lessen richten zich op lichaam en geest en de basisprincipes van yoga worden hoog in het vaandel gedragen.
 10 € 

Snowboard/SkilessenBrecht

Ik ben een ervaren student aan de hogeschool, 18 jaar oud en geef in mijn vrije tijd graag ski/snowboardlessen aan zowel jong als oud! Privé of in groep! Privé: 45 euro per uur.
 30 € 

YogaEkeren

Yoga
Zomerpromotie/ 99 euro voor twee maanden, alle dagen yoga! Yoga is voor iedereen, zeker voor 'stijve' beginners, en dat bewijst de Yogastudio! We bieden alle dagen yoga waarbij er zeker een lesje...
 12 € 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!