Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Vertaling van Nederlands naar Frans en vice versaBruxelles

Vertaling van Nederlands naar Frans en vice versa
Zoekt u naar een vertaler ? Ik ben tweetalig Nederlands-Frans, en heb reeds vele gevarieerde vertaalervaringen achter de rug.

Mademoiselle Christelle (en français)Brugge

Je m'appelle Christel et j'ai 22 ans. Je suis née bilingue en Belgique et ma mère est d'origine congolaise.
 20 € 

Frans spreken en schrijven, dat kanSaint-Gilles

Frans spreken en schrijven, dat kan
Franstalige linguist met 20 j ervaring geeft privélessen bij U in Brussel of bij mij Dynamisch en geduldig. Examenvoorbereiding, vlot spreken, grammatica, spelling.
 20 € 

Bijlessen Frans en Spaans alle niveau'sAntwerpen 1

Bijlessen Frans en Spaans, alle niveaus: secundair onderwijs, ook anderstalige nieuwkomers, hogeschool, centrale examencommissie, bedrijfswereld, conversatielessen, nalezen van eindwerken.
 25 € 

Bijles Frans Maasmechelen (+20 km)Lanklaar

Grondige hulp met grammatica, uitspraak, begrip. Resultaatgericht. De prestatie van mijn leerling is mijn succes.
 20 € 

Bijles FransAntwerpen

Ik ben een leerkracht Frans met een masterdiploma. Ik heb ervaring in alle jaren van het secundair onderwijs en geef al enkele jaren bijles. Je kan mij contacteren als je problemen hebt met Frans.
 25 € 

Ik maak uw kind een fransman of fransvrouwLanden

Hallo, ik ben Rania Belhassen en mijn moedertaal is het Frans. Ik zit in het derde middelbaar en ben 15 jaar. Ik woon in Landen.
 25 € 

Bijles Frans - Spaans - LatijnSint-Kruis

Alle onderwijsniveaus licentiaat Romaanse filologie, 28 jaar leservaring + auteur verschillende taalhandboeken Frans...
 28 € 

Bijles Frans Engels Nederlands DuitsBrussel

Universitair met +20 jaar ervaring geeft bijles Frans Engels Nederlands (ook Nt2) alle niveaus alle leeftijden aan huis 7/7 provincie Brabant info : 0465/884252 ..
 20 € 

Bijlessen Frans, Latijn, ItaliaansBoechout

Ik geef lessen Frans aan kinderen en bijlessen Frans, Latijn en Italiaans aan studenten en volwassenen in de omgeving van Boechout, Hove, Lier, Mortsel.
 25 € 

Bijlessen FransSint-Truiden

Ervaren leerkrachten geven je een duwtje in de rug, helpen je toetsen en examens voor te bereiden...
 30 € 

Vertaler/tolk Nederlands-Frans-Spaans

Ik geef met plezier les aan particulieren. In Oostduinkerke kunt u uw Frans, Nederlands en Spaans bijschaven of aanleren.

Bijlessen Frans en DuitsMechelen

Ik ben Carolina en kom uit Oostenrijk, dus mijn moeder taal is Duits en ik heb in Oostenrijk en Frankrijk lageronderwijs gestudeerd.
 25€ € 

Bijlessen fransDendermonde

Hebje wat problemen met het frans? Geen probleem! Ik help je graag, ik ben tweetalig waardoor ik alles kan uitleggen en ik je kan voorbereiden voor toetsen en/of examens.
 15 € 

Bijles FransGent

Didactische ondersteuning Frans (zowel secundair onderwijs als hogere studies): huiswerkbegeleiding, voorbereiding op examens, mondelinge en schriftelijke vaardigheden uitbreiden...
 25 € 

Bijles fransZottegem

Ben lerares frans/tweetalig met veel ervaring. Wil bijles Frans geven aan leerlingen uit lager middelbaar die moeilijkheden hebben met grammatica en andere.
 25 € 

Spelen in het Frans - Cultuur in het FransBrugge

Voor kinderen van 4 jaar tot 8 jaar. We spelen, dansen, zingen, knutselen, kortweg we maken plezier in het Frans voor kinderen van 9 jaar tot 12 jaar.
 170 € 

Bijles Frans door native speakerGent

Bijles Frans door native speaker
Ik heet Mattias. Ik ben tweetalig nl-fr. Bijvoorbeeld ben ik in het bezit van zowel een Nederlandstalig bachelordiploma (Arteveldehogeschool) als een Franstalig bachelordiploma...
 14 € 

Bijles FransAntwerpen 2

Hallo iedereen, Ik ben opzoek naar een leerkracht Frans in de omgeving van Beveren, Stekene, Bosdorp, Het Kalf, Sint-Gillis Waas, Vliegenstal ofwel Melseledijk.
 18 € 

Extra hulp grammaticacoach FransAartselaar

Ben je op zoek naar een intensieve begeleiding en hulp als voorbereiding voor de examens/toetsen op het einde van het schooljaar.

Bijles Frans in TienenTienen

Bijles Frans in Tienen
Problemen met Frans op school? Ik geef je met plezier bijles! Ik geef al 25 jaar Franse en Nederlandse les aan kinderen en volwassenen. Ik ben tweetalig N/F, lic.
 25 € 

Bijles Frans, ook aan huisNijlen

Bijles Frans, ook aan huis
Wat extra hulp nodig nu de examens eraan komen? Moeite met teksten? Krijg je de Franse grammatica niet onder de knie? Wil je graag vlotter leren communiceren in het Frans.
 25 € 

Bijles FransSint-Niklaas

Franse bij-les .als voorbereiding op de examens, voor op het werk, voor op vakantie. Ik ben leerkracht en kom graag bij u thuis.
 25 € 

Bijles Frans regio Mol - GeelMeerhout

Hallo Als ervaren bijlesleerkracht (met masterdiploma Frans) geef ik Frans aan leerlingen uit het middelbaar en studenten uit het hoger onderwijs. Ik kom aan huis in de omgeving van Meerhout (d.w.
 25 € 

  • Bijlessen
  • Talen - Frans
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: