Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Bijles Frans regio Gent - DeinzePetegem-aan-de-Leie

Master Romaanse filologie en ervaren lesgeefster voor (bij)lessen Frans (conversatie, grammatica, zakelijke communicatie) voor lager, secundair en hoger onderwijs, volwassenen en anderstaligen.
 20 € 

Ervaren leerkracht Frans geeft bijles in centrum...Leuven

Ik ben Tom, een ervaren leerkracht Frans van 33, gediplomeerd als master in de taal- en letterkunde met hoofdtaal Frans.

Bijles Frans/Cours particulier Français...Wemmel

Dag Allemaal, Mijn naam is Pascale. Ik heb 10 jaar Franse les gegeven in het Zuiden van Frankrijk, maar woon en werk nu in België (te Wemmel) Omdat ik werken met leergierige kinderen best wel...
 30 € 

Bijles FransSchoten

Ik heb jarenlange ervaring in het onderwijs. Ik geef Frans op alle niveaus, ook conversatielessen aan jongeren of volwassenen.
 25 € 

Frans NU Snel Frans leren door te praten vanaf...Steenokkerzeel

Heb je een passieve kennis van het Frans en wil je daaraan verandering brengen? Ben je een beginner in het Frans en wil je het snel leren spreken.
 20 € 

Bijlessen, conversatie en initiatie FransBrasschaat

Franse moeder van 3 tieners, Master Handelsingenieur en Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid geeft bijlessen, conversatie en initiatie Frans voor kinderen (3de en 4de lj.).
 22 € 

Regio Ieper : problemen met FransPoperinge

Daar moeten we dan dringend iets aan doen ! Oud-leerkracht Frans (vooral 2de graad) helpt je bij het instuderen van woordenschat en spraakkunst. Ook (begin)hulp bij het maken van taken & opdrachten.

Bijles en begeleiding alle niveaus door...Tremelo

Bijles en begeleiding alle niveaus door...
Ik ben een 59-jarige Franstalige vrouw en woon al 28 jaar in Tremelo.
 25 € 

Bijles en studiebegeleiding Frans regio HasseltHasselt

Verbeter je slaagkansen voor Frans. Heb je moeilijkheden met de franse taal, vervoegingen en/of gebruik tijden van de franse werkwoorden, grammatica in het algemeen, lezen en begrijpen van...
 25 € 

Privélessen Frans-Nederlands/ studiebegeleiding/...Molenbeek-Saint-Jean

Privélessen Frans-Nederlands/ studiebegeleiding/...
Hallo! Ik ben Corentin en ik geef privélessen Frans en Nederlands aan iedereen die het kan gebruiken.
 25 € 

Bijlessen FransBellingen

Licentiate geeft bijlessen frans...

Het aanleren van Frans. Simple comme bonjourHeers

Ik ben Franstalig. Ik geef Franse bijles voor kinderen en volwassenen. Alle niveaus zijn welkom! Contacteer me voor meer info: laetitia.delrue@gmail.com of 0474/44.94.
 20 € 

Bijles Roeselare TorhoutTorhout

Bijles Roeselare Torhout
Ben je op zoek naar wat extra uitleg omtrent het vak wiskunde? Of spelen die Franse werkwoorden je parten? Begrijp je niet wat verkeerd liep op het examen geschiedenis.

Bijwerken voor FransGrembergen

Ik ben al meer dan twintig jaar leraar Frans in het middelbaar en heb veel ervaring met bijlessen. Ik woon te Grembergen en kan bij mij thuis les geven maar ik kan me ook verplaatsen.
 18 € 

Bijles FransNijlen

Bijles Frans
Slechte examenresultaten? Wil je je achterstand ophalen tegen het volgende schooljaar of al wat voorsprong nemen.
 25 € 

Hulp nodig bij het vak FransErembodegem

Even Voorstellen, Ik ben Anne-Marie en heb meer dan 30 jaar ervaring als lesgeefster Frans/Geschiedenis/Godsdienst.
 15 € 

Frans voor beginnelingen tot gevorderden /ervaren...Afsnee

Word je plots geconfronteerd met een werk- of andere situatie waarbij Frans een belangrijke taal wordt? En wil je in zakelijk Frans kunnen meepraten.
 35 € 

Bijles Frans door franstalige leraresKnokke

Bijles Frans door franstalige lerares
Hebt u moeite met Frans ? Franstalige lerares op pensioen zorg ik voor een individuele, persoonlijke, begeleiding op uw maat..

Franse bijles regio Heers - Sint-Truiden -...Heers

Met een franse opvoeding thuis, gecombineerd met een volledig nederlands schoolparcours in Antwerpen heb ik het frans, en de franse cultuur aardig onder de knie.
 20 € 

(bij)les Frans aan huisWevelgem

(bij)les Frans aan huis
1/ bijles lager en middelbaar onderwijs 2/ kleuters en leerlingen lageronderwijs - 'jongLEREN' 1/ lager en middelbaar onderwijs We herhalen de leerstof op maat van de leerling: verschillende...

Bijles Frans in Mol en omgevingEugies

Ik ben Sarah, ik ben 27 en ben leerkracht Frans in Turnhout. Ik ben zelf Franstalig en help graag leerlingen om hun Frans te verbeteren.
 20 € 

Bijles Frans in BrusselBruxelles

Als perfect tweetalige Frans/Nederlands en met een diploma Leerkracht Lager Onderwijs op zak, help ik je heel graag verder in jouw traject om de Franse taal te beheersen.
 20 € 

Bijlessen Frans door ervaren masterDuffel

Gegeven door een master met 20 jaar onderwijservaring, alle niveaus (lager onderwijs, secundair, voorbereiding examencommissie, nakijken schrijfopdrachten, conversatie, …) bij u of bij mij thuis, 30...
 30 € 

Herexamen/VT Frans ExamencommissieJette

Hallo! Ik heb een doctoraat in de Franse Taalkunde en geef reeds 15jaar met veel enthousiasme bijlessen Frans en Latijn. Momenteel geef ik les in het 5de en 6de jaar Middelbaar.
 30 € 

  • Bijlessen
  • Talen - Frans
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: