[Gezocht] Kinderen van school halen en oppassenWezembeek-Oppem

Wij zijn op zoek naar een lieve en betrokken kinderoppas die onze kinderen (tweeling van 2) van school kan ophalen, eten geven en animeren tot 19:00.
 10 € 

Op zoek naar lieve babysitter die zoon 2/week v...Kessel-Lo

Wij zijn op zoek naar een lieve babysitter die onze zoon 2 keer per week van school kan halen om 15h30. En samen met hem naar huis kan komen.
 10 € 

Onthaalmoeder / babysit / NannyKortenberg

Mijn naam is Ange, ik ben zelf een moeder van een dochtertje van 5 dus ervaring heb ik zeker. Ik babysit van huis of bij de ouders.

[Gezocht] Nanny voor naschoolse opvang Tervuren...Duisburg

We zijn een gezin met 3 dochters wonend in Duisburg/Tervuren. We zoeken een lieve nanny (NL of fr-talig) voor naschoolse opvang 5d/ week (16:30 tot +/-19:00 + woensdagnamiddag).

Nanny/Opvang/babysit (3020) WinkseleWinksele

Beste, Wij zijn voor ons gezin (2 meisjes leeftijd 2 & 3 jaar) op zoek naar een vaste babysit/opvang/Nanny die ons minstens 2 dagen in de week (liefst maandag namiddag & woensdag vanaf 12u) uit...
 100 € 

BabysitOpwijk

Hallo ik ben stefanie 29 jaar ben mama van 2 kindjes zoon 3jaar en dochtertje bijna 2jaar heb al veel ervaring heb al gebabysit en ben busbegeleister geweest en ik heb al op een school toezicht gaan...
 4 € 

Naschoolse opvang 1785 - Garde enfants après...Brussegem

Een jong gezin met 3 kinderen (4j – 2j – 6m) zoekt een leuk iemand voor (voor-) naschoolse opvang thuis.

Zoek je een babysitHofstade

Zoek je een babysit
Ik ben een vlotte jongedame van 19 jaar die heel graag op kindjes let. Ik heb zelf wel wat ervaring ermee.
 8 € 

BabysitterDilbeek

Baby sitter Ik ben 14 jaar en zoek een plaats om ergens te baby sitte ik heb al veel ervaring van mijn nichtjes en broertjes en vraag helemaal niet veel...
 3 € 

Betrouwbare babysit omgeving LeuvenLeuven

Beste ouders, Ik ben een 26-jarig meisje dat reeds 10 jaar babysitervaring heeft. Ik babysit zeer vaak en dit op alle leeftijden (tot 12 jaar).
 8 € 

Zoek nanny om onze 4 kinderen na school te...Hoeilaart

We zijn op zoek naar een toegewijde en liefdevolle nanny om onze kinderen na hun school naar hun activiteiten te leiden en op hun huiswerk toezicht te houden. Ook voor woensdagmiddag.
 11 € 

Nanny 2 garçons/jongens 12 /11Wemmel

Nous cherchons une nanny pour 3/5 fois par semaine (après les heures de l'école) et ceci pour 2 garçons de 12 et 11 ans. Nous préférions une nanny francophone et avec la disposition d'une voiture.
 10 € 

Babysit - StudentHalle

Ik ben een studente van 19 jaar oud, wonende in Halle (Essenbeek) en ik studeer in het Heilig Hart en College in Halle. Ik heb reeds veel ervaring met kinderen, ik ben namelijk leidster in de Chiro.
 7 € 

Nounou gezocht voor onze 3 kinderen (5 dagen/week)Wemmel

Wij wonen in Wemmel en zoeken een vertrouwenspersoon die beschikt over een voertuig om onze 3 kinderen (10, 8 en 4) op te halen van school, huiswerk te begeleiden en te brengen naar hun...

Babysit Machelen, Vlaams-BrabantMachelen

Ik heet Casandra Mattheys en ben geboren op 12 april 2002. Ik heb veel ervaring met kinderen en heb al veel gebabysit. Gelieve me een bericht te sturen indien u geïnteresseerd bent. (e-mail: cascas.
 5 € 

Newsletter

Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: