Bijles lager onderwijs, 1 op 1


Ik ben Sümeyye Cöl, leerkracht lager onderwijs

Al een aantal jaren help ik na de schooluren en in het weekend kinderen met hun huiswerk en geef bijlessen op een speelse manier. De leerlingen kunnen op aanvraag ook tijdens de vakantie komen zodat ze de geziene leerstof bijhouden en goed kunnen starten in het volgend leerjaar, vooral in deze situatie waarbij de leerlingen veel leerstof hebben gemist (COVID-19). Samen kijken we waar de leerling nood aan heeft. Heeft de leerling herhaling of verdieping nodig? Welke vakken en welke onderdelen verlopen moeizaam, deze worden stap voor stap aangepakt.

Ik geef bij mij thuis les zodat ik ook het nodige materiaal direct erbij kan halen. (Genk, Waterschei) Ik voorzie voor elk individu een map met de nodige materialen en opdrachten, ook houd ik bij wat we allemaal hebben gedaan en hoe het verlopen is. De leerling moet niets meenemen, mag natuurlijk wel als ze geholpen moet worden met een huistaak of iets anders zoals verbeterde toetsen nakijken om in de toekomst gemaakte fouten te voorkomen.

Stuur een sms met de gegevens (leeftijd, leerjaar, moeilijkheden..) van uw kind en uw wensen en ik zal terug contact opnemen.
U kunt mij contacteren op volgend nummer 0483 430 951
Ik vraag 15 euro per uur per individu.

Groetjes x
Zoekertje nr : 1951536
Laatste inlog : 05.09.2020
Lid sinds : 15.05.2015
Gezien : 857 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!