Bijles lager onderwijs regio Beringen en omstreken

3582 Koersel
Hallo,
Ik ben Fien. Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs.

Zelf ben ik van regio Beringen. Maar iets verder dan deze regio komen om bijles te geven, is geen enkel probleem.

Als jullie graag willen, sta ik zeker open voor een overleg met de klasleerkracht om zo goed in te spelen op de noden van het kind en zo extra remediëringsoefeningen op maat aan te bieden. Maar dit is zeker niks wat moet. Dit kan natuurlijk ook zonder overleg en enkel met de vragen van het kind/jullie. De keuze is uiteraard aan jullie, maar dan weet je dat dit mogelijk is.

Wat kan je tijdens zo’n bijles allemaal verwachten? Wel, mijn aanbod hangt volledig af van jullie vraag. Dit kan huiswerkbegeleiding zijn, voorbereiden op een toets, extra inoefenen of remediëren van een vak/onderwerp,… Dit kunnen we samen bespreken. Ik werk regelmatig met leerspelletjes bij de jongere kinderen.

Het tijdstip is bespreekbaar. Ik kan meestal na elke schooldag (ongeveer vanaf 16u00) tot in de avond. Ook op woensdagnamiddag ben ik beschikbaar. De weekends zijn wat moeilijker. Maar een uitzondering maken is ook mogelijk na onderling overleg.

De prijs die ik vraag is 25 euro voor elke keer. Elke afspraak duurt tussen een halfuur en anderhalf uur. Langer is zeker ook mogelijk, de prijs wordt onderling afgesproken.

Als je interesse hebt, kan je me altijd een mailtje sturen met je nummer. Dan kan ik telefonisch contact opnemen.
Prijs : 25 €
Zoekertje nr : 2014514
Laatste inlog : 31.07.2022
Lid sinds : 21.08.2020
Gezien : 237 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!