Bijles wiskunde, aardrijkskunde, natuurwetenschappen, talen


1.jpg
Beste ouder,
Beste student,

Zijn er herexamens in het vooruitzicht of een vakantietaak waar je hulp bij nodig hebt? Of gewoon nood om bepaalde zaken te herhalen? Dan kan ik helpen.

Ik geef bijlessen voor lager- en secundair onderwijs, en dit tot en met het 3de middelbaar. Ik help in de eerste plaats met wiskunde maar u kan bij mij ook terecht voor aardrijkskunde, natuurwetenschappen, geschiedenis, en talen (nederlands, frans, of engels).

Ik heb een 7-tal jaar ervaring met het geven van bijlessen. Ik ben geduldig, leg graag dingen uit, en ben aangenaam in de omgang. Ik werk op het ritme van de leerling en ik probeer studenten altijd zoveel mogelijk zelf te laten nadenken. Een student mag zeker fouten maken, daaruit kan men leren. Vaak is er een probleem met de studiemethode of studeert men te oppervlakkig.

Ik kan mij verplaatsen in en rond Vilvoorde. Ik ben zowel beschikbaar tijdens de week als in het weekend (zaterdag + zondag). Ik geef 1u, 1.5u of 2u les per keer. U kan zelf kiezen voor hoe lang u bijlessen wilt voor uw kind.

U kan mij bereiken per mail of per telefoon.

Alvast bedankt en misschien tot hoors!
Zoekertje nr : 1970698
Gezien : 192 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!