Bijles wiskunde privé en groepsles


1.jpg
Beste ouder/student,

Mijn naam is Arkady Stollman en ik geef al 4 jaar met veel plezier bijles wiskunde aan leerlingen uit het basisonderwijs en uit de eerste en tweede graad van het secundair onderwijs. Ik heb een ruime kantoorruimte tot mijn beschikking op de Grotehondstraat 32 in Antwerpen 2018 die fungeert als leerruimte. Het kantoortje is makkelijk te bereiken via tram en auto. Ik geef iedere dag buiten maandag en dinsdag bijles waaronder ook het hele weekend. In de vakanties kan dit wisselen.

In de les probeer ik samen met de leerling zijn/haar grootst moeilijkheden uit de leerstof duidelijk te krijgen. In de lessen leg ik vooral de focus op het verwerven van inzicht. Zonder inzicht wordt wiskunde naar mijn inziens steeds lastiger en vooral niet leuker voor de student. Na de les probeer ik altijd gerichte oefeningen mee te geven om voor de leerling zelf thuis te maken. Indien nodig kan ik de leerling ook assisteren via Whatsapp. De oefeningen haal ik voornamelijk uit wiskunde methodeboeken van Rekensprong, matrix, Plantyn, vbtl en van de universiteit van Antwerpen.

Het grote voordeel van lessen bij mij is dat ik als leerkracht basisonderwijs ben begonnen en me daarna ben gaan specialiseren in wiskunde op secundair niveau. Ik heb dus zowel inzicht in rekenen op jonge leeftijd als in abstracte materie die men op de middelbare school geeft.

Ik vraag €25 per lesuur voor een privéles. Ik geef ook les in groepjes. Per twee leerlingen vraag ik €15 per leerling en vanaf 3 leerlingen vraag ik €10 per leerling.

U kunt mij altijd e-mailen naar en bellen op +32485637952
Zoekertje nr : 1973665
Gezien : 51 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!