Bijlessen Wiskunde - Cours particuliers de Math...Woluwe-Saint-Pierre

Bijlessen Wiskunde - Cours particuliers de Math...
Tweetalige architecte geeft bijlessen wiskunde aan leerlingen van het lager onderwijs en het lager secundair onderwijs.
 30 € 6 avis

Bijlessen economie, boekhouden en bedrijfsbeheerNeder-over-Heembeek

Bijlessen economie, boekhouden en bedrijfsbeheer door leraar met jarenlange ervaring als leerkracht, studentencoach, repetitor, en met ruime ervaring in de zaken als beheerder van vennootschappen.
 25 € 3 avis

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Begeleiding lager...Woluwe-Saint-Pierre

Is uw kind franstalig en gaat hij/zij naar een immersie- of nederlandstalige school ? Votre enfant est francophone et fréquente une école en immersion ou l'enseignement néerlandophone .
 25 € 6 avis

Chinese lessonUccle

Lessons For all the levels and your progress is promised with Mr. Wang, a language teacher with 15 years teaching experiences.
 25 € 8 avis

Bijles Excel/ Access/ PowerPointLier

Bijles Excel/ Access/ PowerPoint
Voor leerlingen of studenten die hulp nodig hebben bij hun examens of opdrachten Excel/Access/PowerPoint Voor zij die graag met Excel/Access/PowerPoint willen leren werken in het kader van hun job...
 24 € 

Leren leren - GeraardsbergenIdegem

Duwtje nodig in de rug? Op zoek naar bijles en hulp nodig bij het leren? Als leerkracht en studiecoach help ik je graag uit de nood! Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing.
 25 € 

Bijles Frans - GeraardsbergenIdegem

Duwtje nodig in de rug? Op zoek naar bijles Frans? Als leerkracht en studiecoach help ik je graag uit de nood! Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing.
 25 € 

Bijles Engels - GeraardsbergenIdegem

Duwtje nodig in de rug? Op zoek naar bijles Engels? Als leerkracht en studiecoach help ik je graag uit de nood! Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing.
 25 € 

Bijles wiskunde - GeraardsbergenIdegem

Duwtje nodig in de rug? Op zoek naar bijles wiskunde? Als leerkracht wiskunde help ik je graag uit de nood! Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing.
 25 € 

Piano- en notenleerlessen op maatSint-Amandsberg

Piano- en notenleerlessen op maat
Voor iedereen! Geen voorkennis vereist. Ook ukeleles....

Taalcursus Duits Leuven Winksele half-gevorderden...

Taalcursus Duits Leuven Winksele half-gevorderden...
Cursus Duits aan de rand van de stad Leuven Duits, het kan misschien opnieuw. Taalcursus Duits voor cursisten die Duits leren als hobby en misschien ook voor hun studies of hun beroep.

Burgerlijk ingenieur met 25 jaar ervaring in...Jette

Burgerlijk ingenieur met 25 jaar ervaring in...
Burgerlijk ingenieur geeft bijles wiskunde, fysica, scheikunde op secundair/universitair niveau. Komt ter plaatse. Nederlands, Frans, Engels. Interessante prijs. T. 0472/805.
 25 € 

Bijles Frans regio LeuvenHeverlee

Moeite met grammatica of met woordjes studeren? Op zoek naar extra hulp voor Frans? Ik help graag met persoonlijke begeleiding. Bijles is mogelijk bij mij thuis in Heverlee of bij jou.
 25 € 

HarplessenHove

Harplessen
Al altijd harp willen leren spelen? Maak jouw droom waar! Voor kinderen en volwassenen, individueel en op eigen tempo, zonder muzikale voorkennis, gratis proefles.
 40 € 

Bijles nederlands, frans, engels en/of duits...Tongerlo

Bijles Nederlands, Frans, Engels en/of Duits nodig in de regio Bree? Heeft u wat extra ondersteuning nodig, dan help ik u graag verder. De bijles kan aan huis gebeuren of bij mij thuis in Bree.
 20 € 

Bijles Wiskunde + wetenschappen regio brusselSint-Pieters-Leeuw

Hallo, U bent waarschijnlijk op zoek naar iemand die uw zoon/dochter kan helpen met wiskunde en/of wetenschappelijke vakken.
 25 € 

Bijles fysica, chemie, natuurwetenschappen -...Roeselare

Ik geef al meer dan 20 jaar les in natuurwetenschappen, chemie en fysica in de tweede graad aso en tso en geef graag bijles voor deze vakken. Ik woon in Roeselare.
 25 € 

Bijles wiskunde en statistiekLier

Ik beschik over een universitair diploma statistiek en wiskunde. Verder heb ik al enkele keren bijles gegeven voor het vak statistiek aan eerstejaars studenten psychologie aan de ku Leuven.

Bijles lager onderwijs - regio EekloEeklo

Ik geef huiswerkbegeleiding aan kinderen uit het lager onderwijs in de regio rond Eeklo. Contacteer me gerust bij vragen of interesse.

Bijles WiskundeDiest

Bijles Wiskunde
Ingenieur met onderwijservaring komt aan huis in een straal van 25 km rond Diest. Ik geef bijles wiskunde aan alle richtingen in het middelbaar ( aso/tso/bso/kso ). Vanaf het 1 ste middelbaar.

Bijlessen Wetenschappelijke & Technische vakkenHofstade

Ingenieur Elektro-Mechanica geeft bijlessen in wetenschappelijke vakken (wiskunde, fysica, scheikunde) en technische vakken (mechanica, elektriciteit, elektronica, automatisering)...
 35 € 

Privé zwemlessenWinksele

Hallo, wij zijn Pieter en Sarina. We hebben een professionele bachelor in lichamelijke opvoeding en willen vanuit onze ervaring van de opleiding en de praktijk nu ook privé zwemlessen aanbieden.
 20 € 

Bijles Spaans voor kinderen, jongeren en...Hoboken

Wil je Spaans leren of meer over geschiedenis van Latijns-Amerika en Spanje? Ik geef les Spaans voor kinderen, jongeren en volwassenen.
 20 € 

Frans in TurnhoutTurnhout

Frans in Turnhout
La prof de Français Mevrouw Schellekens vind je nu bij talentroef op Campus Blairon. Eenmalige sessie Paniek-Frans of weerkerende ondersteuning.
 35 € 

  • Bijlessen
  • : 25 Volgende >>

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!