Bijlessen

Bijlessen Wiskunde - Cours particuliers de Math...Woluwe-Saint-Pierre

Tweetalige architecte geeft bijlessen wiskunde aan leerlingen van het lager onderwijs en het lager secundair onderwijs.
 30 € 6 avis

Kooklessen

Kooklessen
Kooklessen Goedendag, Als u wilt leren koken, kan ik er komen om u lekkere en gezonde maaltijden te helpen leren. Talen: Vietnamees, Nederlands, Français, English, Deutsch, Español. 2 avis

Cursus van Zelfverdediging for Kids

Cursus van Zelfverdediging for Kids
Cursus van Zelfverdediging for Kids Goedendag, In deze cursus leren we eenvoudige en effectieve technieken om onszelf te verdedigen tegen aanvallers en te ontsnappen. 2 avis

Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites

Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites
Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites Goedendag, Ik kan aan huis komen meehelpen, als u ms Office, ms Office for Mac, LibreOffice, OpenOffice, Photoshop, Gimp, Windows 10, OneNote,... 2 avis

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking
Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,... 2 avis

The Guitar Room - Etterbeek (Thieffry)Bruxelles

The Guitar Room - Etterbeek (Thieffry)
Classical Guitar, Electric Guitar, Acoustic Guitar, Bass, Ukulele, Musical Theory, Solfège, Music Theory and Songwriting.
 30 € 2 avis

Bijlessen economie, boekhouden en bedrijfsbeheerNeder-over-Heembeek

Bijlessen economie, boekhouden en bedrijfsbeheer door leraar met jarenlange ervaring als leerkracht, studentencoach, repetitor, en met ruime ervaring in de zaken als beheerder van vennootschappen.
 25 € 3 avis

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Begeleiding lager...Woluwe-Saint-Pierre

Is uw kind franstalig en gaat hij/zij naar een immersie- of nederlandstalige school ? Votre enfant est francophone et fréquente une école en immersion ou l'enseignement néerlandophone .
 28 € 6 avis

Chinese lessonUccle

Lessons For all the levels and your progress is promised with Mr. Wang, a language teacher with 15 years teaching experiences.
 25 € 8 avis

Notenleer en klarinetlesGent

Wil je de kunst van muziek lezen onder de knie krijgen? Wil je de verschillende melodielijnen in een liedje begrijpen en naspelen? Weet je niet wat een toonladder is.
 30 € 

Docent hoger onderwijs, 13 jaar ervaring...Sint-Maria-Lierde

Na 13 jaar ervaring als leerkracht Nederlands en Engels in het secundair onderwijs, ben ik nu al enkele jaren aan de slag als docent Engels in de lerarenopleiding.
 20 € 

Bijlessen wiskunde, statistiek, boekhouden en...Wemmel

Ik geef bijlessen wiskunde, statistiek, boekhouden en economie aan leerlingen van het secundair onderwijs en aan studenten van het universitair of hoger onderwijs.
 20 € 

Bijlessen Wiskunde, Statistiek, Economie en...Wemmel

Ik geef bijlessen wiskunde, statistiek, boekhouden en economie aan leerlingen van het secundair onderwijs en aan studenten van het universitair of hoger onderwijs.
 20 € 

Bijles wiskunde fysica chemie statistiek ...Puurs

Bijles wiskunde fysica chemie statistiek ...
Hulp nodig met wiskundige, statistische, wetenschappelijke of ingenieursproblemen of taken. Ik ben burgerlijk ingenieur en help je graag verder.
 18 € 

Privé-les Spaans voor volwassenen te RoeselareRoeselare

Licenciate Spaans/Frans geeft privéles Spaans op maat (beginners of met basiskennis) aan volwassenen. Voor volwassenen die geen tijd hebben voor avondles en sneller vooruit willen gaan.
 50 € 

Bijles Frans te RoeselareRoeselare

Licentiate Frans/Spaans met veel ervaring in het geven van bijles Frans aan kinderen/jongeren t.e.m. 6e middelbaar. Locatie: Roeselare Ook taalkampen in de schoolvakanties vanaf het 1e leerjaar.

Kerstworkshop en nieuwjaarworkshop kleiHeers

Workshop in groep voor decoratie met klei voor uw kersttafel met servetringen, kaarslichtjes enz in rood en goud of nieuwjaarstafel in de modekleuren wit, roze, beige en lichtgrijs.
 20 € 

Bijles wiskunde, chemie, fysicaOudergem

Mijn naam is Mikel Spillemaekers, ik ben een student burgerlijk ingenieur in mijn 4e jaar aan de vub.
 20 € 

Viool-en altvioollessen op maatBrasschaat

Lessen op maat voor kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen. Meer info: Info@musicaconmoto.

Leerkracht secundair onderwijsWommelgem

Ik ben leerkracht secundair onderwijs 1ste en 2de graad, reeds 5 jaar onderwijservaring en daarvoor studiebegeleiding gegeven aan kinderen tussen 12 en 16 jaar.

Burgerlijk ingenieur met 25 jaar ervaring in...Jette

Burgerlijk ingenieur met 25 jaar ervaring in...
Burgerlijk ingenieur geeft bijles wiskunde, fysica, scheikunde op secundair/universitair niveau. Komt ter plaatse. Nederlands, Frans, Engels. Interessante prijs. T. 0472/805.
 25 € 

Bijles Frans: ervaren lesgevers. Resultaat...Gent

Wij zijn ervaren lesgevers Frans en andere talen in jouw buurt (Gent maar ook in de rest van Vlaanderen) We bereiden ook toetsen en examens voor.

Mevr. Lisbeth Imbo interviewt mevr. barones Mia...Roeselare

Mia Doornaert was 38 jaar lang journaliste bij De Standaard. Als correspondente in Frankrijk leerde ze het land bijzonder goed kennen. Ze is nog altijd actief als columniste voor De Standaard.

Leraar m/v gezocht om prive nederlands te geven...Oostende

Wie kan mijn vrouw helpen nederlands te leren in oostende hierbij zoeken we iemand die mijn vrouw nederlands kan aanleren, ze heeft al redelijk wat basic nederlands geleerd thuis op haar eentje...

Bijlessen : 25 Volgende >>

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!