Nederlands aan huis / Néerlandais chez vous /...Heverlee

Ik geef Nederlands bij u aan huis. 15 jaar professionele ervaring. Lessen op maat. Alle niveaus. Een les duurt 1,5 uur en kost 48 euro. De verplaatsing kost 0,4 euro / km.
 48 € 

Hulp/Bijles Wiskunde 1ste, 2de, 3de, 4de jaar...Leuven

Van opleiding ben ik geaggregeerde Lager Secundair Onderwijs (regentes) Ik help graag leerlingen die een steuntje nodig hebben voor Wiskunde.
 24 € 

Leer je brein beter kennen en studeren wordt een...Borchtlombeek

Leer je brein beter kennen en studeren wordt een...
Wie ben ik? Ik ben Naïma Van den Broeck, leerkracht wiskunde in de eerste graad van het secundair onderwijs, maar ook gespecialiseerd in het puberbrein. Wat doe ik.

Wiskunde is niet zo gemakkelijkHumbeek

Bij mij ben je aan het juiste adres! Alle leerlingen tussen 6 en 16 jaar oud kunnen bij mij terecht voor hulp bij alle vakken! De eerste les is gratis! Aarzel niet om me te contacteren via...

Hulp nodigHumbeek

Heb je problemen met talen, wiskunde, natuurwetenschappen, geschiedenis of aardrijkskunde.

Bijles voor Frans en andere vakkenHumbeek

Lukt het op school niet zo goed? Alle leerlingen tussen 6 en 16 jaar oud kunnen bij mij terecht voor hulp bij alle vakken! De eerste les is gratis! aarzel niet om me te contacteren via mail of...

Bijles voor alle vakkenHumbeek

Bijles voor alle vakken
Lukt het op school niet zo goed? Alle leerlingen tussen 6 en 16 jaar oud kunnen bij mij terecht voor hulp bij alle vakken! De eerste les is gratis! aarzel niet om me te contacteren via mail of...

ChemieDilbeek

Ik ben opzoek naar een leerkracht chemie die bijles aan mijn dochter zou kunnen geven zij zit in het 4 de middelbare aso richting wetenschappen -wiskunde wij wonen op dilbeek (dichtbij zwembad...

Zwemlessen voor volwassenen in HeverleeHeverlee

Wij hebben 15 jaar ervaring in het geven van zwemlessen aan volwassenen (beginner- expert) Wij garanderen u een snelle en grote vooruitgang op 5 à 6 weken tijd.
 200 € 

MuzieklesErps-Kwerps

Mag ik mijzelf even voorstellen? Ik ben Marc Joostens pianist en sound engineer. Mijn pianolessen ben ik begonnen bij Leo Caerts jr.

Pianoles notenleer harmonieErps-Kwerps

Mag ik mijzelf even voorstellen? Ik ben Marc Joostens pianist en sound engineer. Mijn pianolessen ben ik begonnen bij Leo Caerts jr.

Bijles Engels in Londerzeel of MerchtemLonderzeel

Bijles Engels in Londerzeel of Merchtem
Licentiaat Germaanse filologie (NL/EN) en geaggregeerde voor het onderwijs. Na vele jaren ervaring in de privé- en overheidssector (internationaal) heb ik de stap gezet naar het onderwijs.
 25 € 

Bijles wiskundeSint-Pieters-Leeuw

Hallo, U bent waarschijnlijk op zoek naar iemand die uw zoon/dochter kan helpen met wiskunde en/of wetenschappelijke vakken.
 25 € 

Bijles Arabisch-NederlandsAsse

Dag idereen, Ik ben een student en geef Arabische les voor zowel mensen dat nog geen basiskennis hebben als wat gevorderden.
 20 € 

Tutor wiskundeHuldenberg

Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (4de jaar richting Latijn-wiskunde) bijles wiskunde en fysica kan geven bij voorkeur bij ons thuis in Huldenberg - centrum.

Privézwemles voor kinderen en volwassenen (Leuven)Kessel-Lo

Privézwemles voor kinderen en volwassenen (Leuven)
Beste ouder(s), Ik ben een gediplomeerd zweminstructeur en hoger redder. Ik geef al 6 jaar les aan leuvense zwemcluben en als privélesgever in zwembad van kessel-lo.
 15 € 

Bijles informaticaAsse

Dag iedereen, Ik ben een student informatica en geef graag bijles aan zowel jongeren als ouderen. Ik kan jullie helpen met: -Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel, etc.
 15 € 

Wiskunde examencommissie 3de graad humane en...Halle

Heb je hulp nodig bij het voorbereiden van het examen wiskunde voor de examencommissie. Ik geef bijles op basis van de vakfiche en zorg voor het nodige cursus materiaal.
 25 € 

Bijles Engels - GrimbergenGrimbergen

Bijles Engels - Grimbergen
Hallo, Ik beschik over een gevorderde kennis van het Engels. Deze kennis heb ik opgedaan tijdens mijn studies, reizen en professionele activiteiten.
 15 € 

Bijles - netwerken, windows server, elektro,...Baal

Ik ben 42 jaar en een Industrieel Ingenieur Elektronica/ICT die gekozen heeft voor het onderwijs.
 25 € 

Bijles EngelsMerchtem

Extra ondersteuning nodig om de Engelse grammatica te begrijpen? Als ervaren leerkracht onderwijs 3de graad Engels-Duits-Nederlands kan ik jou hierbij begeleiden.
 20 € 

Bijles Wiskunde Nodig - regio MeiseWolvertem

Onze dochter zoekt bijles wiskunde. Ze zit in het derde middelbaar. Hier is mijn gsm nummer - 0496780394.

Pianoles voor beginners / Piano lessons for...Affligem

Pianoles voor beginners / Piano lessons for...
(English below) Voor jong of oud, met of zonder voorkennis notenleer, bij mij of bij uw thuis (prijs/halfuur) Profiel Conservatorium Lemmensinstituut + Muziekpedagogie Contacteer me via...
 15 € 

Bijlessen Lagere School, alle vakken (regio...Goetsenhoven

Bijlessen Lagere School, alle vakken (regio...
Je wiskunde wat bijspijkeren? Die moeilijke dt-regel onder de knie krijgen? Wo of Frans herhalen.
 25 € 

  • Bijlessen (Vlaams-Brabant)
  • : 25 Volgende >>