Bijlessen economie, boekhouden en bedrijfsbeheerNeder-over-Heembeek

Bijlessen economie, boekhouden en bedrijfsbeheer door leraar met jarenlange ervaring als leerkracht, studentencoach, repetitor, en met ruime ervaring in de zaken als beheerder van vennootschappen.
 25 € 3 avis

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Begeleiding lager...Woluwe-Saint-Pierre

Is uw kind franstalig en gaat hij/zij naar een immersie- of nederlandstalige school ? Votre enfant est francophone et fréquente une école en immersion ou l'enseignement néerlandophone .
 28 € 6 avis

Chinese lessonUccle

Lessons For all the levels and your progress is promised with Mr. Wang, a language teacher with 15 years teaching experiences.
 25 € 8 avis

Bijlessen Wiskunde - Cours particuliers de Math...Woluwe-Saint-Pierre

Bijlessen Wiskunde - Cours particuliers de Math...
Tweetalige architecte geeft bijlessen wiskunde aan leerlingen van het lager onderwijs en het lager secundair onderwijs.
 30 € 6 avis

Kooklessen

Kooklessen
Kooklessen Goedendag, Als u wilt leren koken, kan ik er komen om u lekkere en gezonde maaltijden te helpen leren. Talen: Vietnamees, Nederlands, Français, English, Deutsch, Español. 2 avis

Cursus van Zelfverdediging for Kids

Cursus van Zelfverdediging for Kids
Cursus van Zelfverdediging for Kids Goedendag, In deze cursus leren we eenvoudige en effectieve technieken om onszelf te verdedigen tegen aanvallers en te ontsnappen. 2 avis

Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites

Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites
Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites Goedendag, Ik kan aan huis komen meehelpen, als u ms Office, ms Office for Mac, LibreOffice, OpenOffice, Photoshop, Gimp, Windows 10, OneNote,... 2 avis

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking
Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,... 2 avis

Dutch lessons/ Nederlandse lessenAntwerpen

Hello I give lessons Dutch to beginners in Antwerp. I have experience with teaching Dutch. If you have any questions contact me.
 25 € 

Bijles Latijn aan huisNijlen

Bijles Latijn aan huis
Moeite met teksten vertalen of woordjes instuderen? Geen inzicht in de Latijnse zinsbouw? Dan kan ik je helpen! Ik beschik over een ruime ervaring in het geven van bijles Latijn, op alle niveaus.
 30 € 

Bijles Frans, alle niveausNijlen

Bijles Frans, alle niveaus
Moeite met teksten? Krijg je de Franse grammatica niet onder de knie? Wil je graag vlotter leren communiceren in het Frans.
 25 € 

Privéles PianoJabbeke

Privéles Piano
Ik leerde mijn nootjes spelen en zingen in binnen- en buitenland en heb 18 jaar ervaring. Muzieklessen volg je wekelijks (aangeraden voor beginners), tweewekelijks, maandelijks,. De keuze is aan jou.
 40 € 

RugschoolZelem

Rugschool
Voorkom klachten van Rurgpijn ! Aan de hand van ergonomische tips en spierversterkende oefeningen, pakken we de rugpijn aan.
 10 € 

Dwarsfluit les IzegemIzegem

Dwarsfluit les Izegem
Dwarsfluitlessen voor beginners en gevorderden. Kinderen en volwassenen. Geen muzikale voorkennis (notenleer) vereist. De theorie volgt uit de praktijk.
 22 € 

Pianoles IzegemIzegem

Pianoles Izegem
Pianolessen voor kinderen en volwassenen. Geen muzikale voorkennis (notenleer) vereist. De theorie volgt uit de praktijk.
 22 € 

Gitaarles IzegemIzegem

Gitaarles Izegem
Gitaarles voor beginners en gevorderden, kinderen en volwassenen. Alle stijlen: klassiek, popmuziek, jazz. Geen muzikale voorkennis vereist.
 22 € 

Bijles toegepaste statistiek - SPSSKlein-Gelmen

Graag help ik u of uw zoon/dochter verder met toegepaste statistiek in wetenschappelijk onderzoek via het programma spss.
 30 € 

Privé zangles (Brussel)Brussel

Privé zangles (Brussel)
Wil je graag leren zingen of zing je al een tijdje en wil je je techniek verbeteren.
 20 € 

Leerkracht wiskunde en wetenschappenAntwerpen

Leerkracht wiskunde en wetenschappen
Beste Ik ben van opleiding een landmeetkundig ingenieur en geef na mijn uren als leerkracht wiskunde en wetenschappelijke vakken in het secundair onderwijs reeds ruimte tijd bijles wiskunde,...
 25 € 

Bijles Frans regio Mol - GeelMeerhout

Hallo Als ervaren bijlesleerkracht (met masterdiploma Frans) geef ik Frans aan leerlingen uit het middelbaar en studenten uit het hoger onderwijs. Ik kom aan huis in de omgeving van Meerhout (d.w.
 25 € 

PianolesBrussel

Pianoles
Hallo, ik ben Tereza. Ik geef pianoles aan kinderen vanaf 6j en aan volwassenen bij mijn thuis in Brussel. Voor meer info kunt u mij mailen.
 30 € 

Frans helpen inoefenenZottegem

Enthousiaste leerkracht met meer dan 20 jaar ervaring helpt kinderen en volwassenen met het inoefenen van de Franse taal.
 20 € 

Bijles aan anderstaligenZottegem

Hallo, Enthousiaste leerkracht met meer dan 20 jaar ervaring geeft Nederlands aan anderstaligen.
 20 € 

Bijles lager onderwijsZottegem

Hallo, Als leerkracht met meer dan 20 jaar ervaring geef ik graag bijles en huiswerkbegeleiding aan kinderen uit het lager onderwijs.
 18 € 

  • Bijlessen
  • : 25 Volgende >>

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!