Bijlessen economie, boekhouden en bedrijfsbeheerNeder-over-Heembeek

Bijlessen economie, boekhouden en bedrijfsbeheer door leraar met jarenlange ervaring als leerkracht, studentencoach, repetitor, en met ruime ervaring in de zaken als beheerder van vennootschappen.
 25 € 3 avis

KdG BoekhoudenAntwerpen

Wij zijn een professioneel bijleskantoor actief in Antwerpen dat zich specifiek richt op KdG-studenten bedrijfsmanagement.
 23 € 

Bijlessen Economie en aanverwante vakkenBrakel

Ik sta 15 jaar voor de klas en wil je met plezier bijstaan bij het overwinnen van de economische en boekhoudkundige problemen.
 25 € 

Bijlessen secundairBilzen

Bijles economie en boekhouden voor de 1e en 2e graad secundair onderwijs.

Bijles boekhouden-informatica-handel-frans-....Eeklo

Hallo, Ik heb accountancy-fiscaliteit gedaan en ik geef graag bijles boekhouden, handel, economie, informatica en frans. Geïnteresseerd.
 25 € 

Bijles economie / boekhouding nodigRiemst

Hallo, Ik ben een gemotiveerde 35-jarige leerkracht (universitair diploma) met reeds enkele jaren ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijles micro/ macro economieEtterbeek

Hallo, ik ben Ines, masterstudente handelsingenieur aan de vub. Ik beschik over een sterken kennis economie. Zowel micro- als macro economie, voor zowel secundair, hoger als universitair onderwijs.
 15 € 

Bijlessen boekhouden en economie bij...Mechelen

Bijlessen boekhouden en economie bij...
Ik, Christof de Vaal, ben leerkracht boekhouden en economie in de tweede en derde graad secundair onderwijs. Ik heb meer dan 10 jaren onderwijservaring en 20 jaren professionele werkervaring.
 20 € 

Bijles boekhouden - economie en bedrijfsbeheerGent

Als docent in de vakken economie en boekhouden heb ik jarenlange ervaring om leerinhouden op een didactische en concrete manier over te brengen.

Bijles Boekhouding & EconomieRoeselare

Ik ben momenteel student in ‘Master Of Science in de Bedrijfskunde’ afgestudeerd met onderscheiding in ‘Accountancy-Fiscaliteit’.
 20 € 

Bijlessen economie/boekhouden door Universiteit...Brugge

Ik bied bijlessen aan aan jongeren uit aso/tso handel voor de vakken boekhouden en economie. Ik ben zelf student Handelswetenschappen aan ugent.
 15 € 

Bijles economie en boekhouden regio KempenKasterlee

Leraar met 15 jaar ervaring in het secundair en volwassenenonderwijs geeft bijles boekhouden en economie. Zowel aan studenten secundair onderwijs als hoger en universitair onderwijs.
 25 € 

Bijles economie / boekhouden / bedrijfsbeheer/...Oostende

Bijles economie / boekhouden / bedrijfsbeheer/...
Ervaren lesgever met meer dan 7 jaar ervaring met het begeleiden van studenten voor wiskunde, economie, boekhouden en bedrijfsbeheer.
 25 € 

Extra begeleiding nodig voor economische vakkenBrakel

Neem gerust contact op 0479070971 voor inlichtingen Heel veel onderwijservaring.
 20 € 

Motiverende bijlessen economie / bedrijfsbeheer /...Grembergen

Door ervaren leraar met motiverende, dynamische en pragmatische aanpak. Bouwend vanop kennis en achtergrond van de leerling.
 25 € 

Bijles BoekhoudenTielt

Hallo, Ik geef bijlessen boekhouding (niveau middelbaar & hoger / universitair onderwijs) in de zeer ruime omgeving van Tielt.
 25 € 

Bijles boekhouding voor beginnersWoluwe-Saint-Lambert

Hallo Ik ben op zoek naar iemand dat bijles kan geven aan mijn dochter. Zij zit in haar 1ste jaar management. Wie kan haar helpen.
 20 € 

Boekhouden leren in enkele wekenHoeilaart

Boekhouden leren in enkele weken
Handels ingenieur doet in enkele weken meer dan 90% van zijn studenten slagen in Boekhouden, dankzij een schema dat ik heb ontwikkeld dat de logica ervan toont.
 25 € 

Boekhouden /handel/ bedrijfseconomie /...Kortrijk

Beste student/ouder, Met veel plezier geef ik bijles Boekhouden /handel/ bedrijfseconomie / informatica / Nederlands aan studenten Secundair Onderwijs.
 25 € 

Bijles Boekhouding/Fiscaliteit/EconomieAntwerpen 1

10 jaar ervaring als accountant belastingconsulent en in het geven van bijles. Tevens docent Personenbelasting en vennootschapsbelasting.
 35 € 

BijlessenBeersel

Na een actieve loopbaan als hoofd van een financiële dienst geef ik sinds enkele jaren bijles. Ik ben van Vlaams-Brabant naar Zottegem verhuisd en zou ook hier graag wat bijlessen geven.
 26 € 

Bijles / Begeleiding Bedrijfsbeheer...Antwerpen

Bijles / Begeleiding Bedrijfsbeheer...
Hebt u plannen om een zelfstandige activiteit te starten maar dient u eerst een attest bedrijfsbeheer te behalen.
 20 € 

Ik geef bijles boekhouden (mét garantie op slagen)Hasselt

Ik heb vele jaren ervaring als leraar boekhouden (in het middelbaar onderwijs en in de opleiding van leraren boekhouden).
 30 € 

Bijles Boekhouden - BedrijfsbeheerWilrijk

Bijles Boekhouden - Bedrijfsbeheer
Bent u student secundair onderwijs, hogeschool, examencommissie of beroepsprofessional? Ervaar je moeilijkheden met het vak boekhouden.
 20 € 

  • Bijlessen
  • Boekhouding, Economie
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: