Boekvoorstelling "De Weerbeer" door Peter Varg -18/03/2018


Op zondag 18 maart om 14H stelt Peter Varg zijn nieuwe boek "De weerbeer" voor in het wereldhuis, Nieuwbeekstraat 35 te Aalst.

Net zoals in ‘De Jaguarkrijger’, het eerste deel in de trilogie ‘Kukul-kans Meesterplan’ stuurt Peter in ‘De Weerbeer’ zijn personages er op uit om antwoord te vinden op zijn vragen: Waarom voeren we oorlog? Waarom verpesten we het milieu? Waarom verkloten wij alles?

De personages die terugkeren van hun gevaarlijke tocht, en dat doen ze lang niet allemaal, vertellen dat mensen, zijn zoals ze zijn omdat we door de goden gezaaid zijn om uit te groeien tot wapens in een oorlog waar we zelf nooit hebben om gevraagd.

De strijd tussen Akash, de Waanzinnige God en de Leegte, het bewustzijn dat de schepping droomde, heeft de ziel aangetast van alles wat leeft. De woede en haat die we met ons meedragen is daar een gevolg van. We dromen van liefde, vrede en rechtvaardigheid maar we zijn bezeten door een onnatuurlijke honger naar bloed. We zijn op ons best als we slecht zijn, als brengers van vernietiging en chaos.

Kom luisteren en genieten naar het nieuwe fantastische verhaal van Peter Varg bij een glaasje goeie Chileense wijn - in Het Wereldhuis, Nieuwbeekstraat 35, 93 Aalst op 18 maart vanaf 14h00
Zoekertje nr : 1935618
Laatste inlog : 28.04.2018
Lid sinds : 23.04.2017
Gezien : 314 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!