Een dagje magneetivissen met een neodymium vismagneet


Wij gaan regelmatig op pad met onze vismagneet op zoek naar de schatten in het water. Magneetvissen is onlangs in het nieuws gekomen door de recente ontknopingen rond de bende van Nijvel. Magneetvissers haalden maar liefst 1000 kogels naar boven die zich bevonden in een ijzeren doos en die al een goede 20 jaar in het water lagen. Magneetvissen, ijzervissen of metaalvissen is echt een toffe hobby. Je gooit voortdurend uit en je haalt toffe dingen naar boven zoals kogels, munten, kluizen, fietsen, bromfietsen, scooters etc. Veel afwisselender dan het gewone vissen.

Wij hebben ook een webshop www.magneetvissenwebshop.nl/shop of www.vismagneet.com/winkel waar wij een mooi assortiment aan vismagneten om te magneetvissen aanbieden. Wij verkopen starterspakketten, potmagneten, blokmagneten, dubbelzijdige magneten, touwen, handschoenen, dreghaken, prikstokken, goede vismagneet touwen etc. Echt een volledig gamma aan neodymium vismagneten.

We zijn eveneens bezig aan de vertaling van onze vismagneet shops in Frans, Engels en Duits:

Duitse versie: www.magnetfischenshop.de/
Franse versie: pecheaimant.fr/
Engelse versie: fishingmagnet.co.uk/

Wij verkopen vismagneten met een trekkracht vanaf 50 kg tot 800 kg. De prijzen variŽren van 8 euro tot 250 euro. Als u een vismagneet wilt kopen, dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij versturen niet alleen, maar u kunt ook bij ons aan huis komen. Wij zijn gevestigd in Vilvoorde (in BelgiŽ).

Wij geven u graag wat meer uitleg met betrekking tot de aankoop van uw vismagneet. Bel ons of mail ons gerust voor een afspraak.
Zoekertje nr : 1924982
Laatste inlog : 01.06.2019
Lid sinds : 06.05.2015
Gezien : 741 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!