Gitaarlessen


1.jpg
Prof jazz muzikant biedt aan:
gitaarlessen prive of in groep
alle stijlen, alle leeftijden, alle niveaus welkom
zowel elektrisch als akoestisch

naast een opleiding klassieke gitaar, behaalde ik als uitvoerend muzikant een master in jazz & hedendaagse muziek aan de Jazzstudio (Antwerpen) en de Fédération Nationale des Ecoles d'influence Jazz et des Musiques Actuelles (Parijs).
Ik heb 1 jaar in Parijs en 3 jaar in Londen gewoond, met fantastische muzikanten gespeeld en geef nu ruim 12 jaar les aan jongeren en volwassenen in het Nederlands, Frans en Engels.

Stijl en niveau van de lessen zijn afhankelijk van de leerling. De een wil akoestisch, de ander elektrisch. De ene wil zingen en zichzelf kunnen begeleiden, de ander wil blues, rock, funk, soul, fusion, flamenco, mambo, reggae, folk, bossa, disco, samba, tango, klassiek, pop. Geen enkel probleem, waar het om gaat is dat je plezier moet hebben in het spelen.

Ik zal transcripties maken van je favoriete muziek en tonen hoe je die kan spelen, een degelijke gitaartechniek aanleren zodat je steeds verder kunt en theorie geven in kleine stapjes zodat je kan zien hoe het allemaal in elkaar past.

Ik geef les op locatie of bij mij thuis in Antwerpen (versterker + lesgitaar beschikbaar)
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, laat maar weten

Hoop je snel te horen

Steven
Zoekertje nr : 1697252
Laatste inlog : 05.09.2018
Lid sinds : 10.01.2010
Gezien : 3910 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!