Gitaarlessen: in een mum van tijd rocken.


1.jpg
Axes to Rock biedt gitaarlessen op maat aan.

Je leert op een laagdrempelige manier je elektrische of akoestische gitaar beter kennen en bespelen.

Ons lessenpakket wordt opgesteld in functie van jouw doelen en interesses, zonder het bredere plaatje uit het oog te verliezen. Je krijgt dus alleen oefeningen die er voor jou toe doen en waarvan we zeker zijn dat ze van jou een beter(e) gitarist(e) zullen maken.
We helpen beginners om hun weg te vinden in het gitaarspelen en zorgen ervoor dat gevorderde gitaristen hun vocabularium kunnen uitbreiden en technisch nog beter worden.

We richten onze pijlen niet alleen op het gitaarspelen, maar zoeken ook naar het gewenste gitaargeluid door middel van versterkers en effectpedalen.
Daarnaast geven we je een arsenaal aan tips over je materiaal en het onderhoud ervan. Ook leer je je minutieus voorbereiden op audities, repetities en optredens.

Het persoonlijke karakter van de lessen en de individuele begeleiding zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren de vruchten plukt van je inspanningen.

Kennis van notenleer en muziektheorie zijn niet vereist want gaandeweg worden de oefeningen die je krijgt wel theoretisch gekaderd. Als kind leerde je toch ook eerst praten en dan pas schrijven?

De lessen vinden plaats in de omgeving van Antwerpen en worden gegeven door een ervaren gitarist. Geen probleem als je niet in de buurt woont, skypen kan immers ook. Is Nederlands niet je moedertaal? Ook daar passen we een mouw aan met lessen in het Engels.

Stuur ons een bericht voor meer informatie: ([om een e-mail te verzenden: klik hieronder]).

Tot binnenkort!
Zoekertje nr : 1971637
Gezien : 325 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!